håndvask trin for børn

Infektioner og sygdomme er oftest overføres ved kontakt fra menneske hænder . Det behøver ikke at være hånd-til-hånd kontakt , enten . Bakterier og vira kan overføre fra den ene hånd til en dørhåndtag eller lyskontakt , og derefter overføre fra det pågældende objekt på hånden næste person , der rører ved det . Forældre kan hjælpe med at beskytte deres børn mod infektioner og sygdomme ved at lære dem den rigtige måde at vaske deres hænder

Begynd tidligt


Mange eksperter mener, børn helt ned til 3 år gamle er i stand til at forstå , hvorfor håndvask er vigtig . De fleste 3- årige børn også i besiddelse af de motoriske færdigheder, der kræves for at mestre teknikkerne nødvendigt for en ordentlig håndvask . Med et godt eksempel . Børn elsker at efterligne deres forældre , så viser den rette metode til at vaske hænder , når det er hensigtsmæssigt at gøre det , som efter barnet bruger toilettet , slag hendes næse eller før spise et måltid .

håndvask Metode


Giv et sikkert skridt skammel for børn , der er for små til at nå vasken uden hjælp . Vis barnet, hvordan man tænde for vandet . Sørg for, at de forstår , hvordan man justerer vandet , så det er varmt , men ikke for varmt til at være behagelige . Vis barnet, hvordan man anvender de sæbe til hænderne . Demonstrere hvordan man gnide sine hænder sammen , til at gnide ryggen af hendes hænder og mellem hendes fingre . Tillad barnet at gøre det for sig selv og iagttage for at sikre, at hun gør et grundigt stykke arbejde . Vis barnet, hvordan man skylle sæben helt ud hænderne under rindende vand . Vise hende, hvordan man kan slukke for vandet og tørre hænderne .

Når dit barn kan ikke vaskes


Ifølge Centers for Disease Control ( CDC ) , amerikanske skolebørn miste mere end 164 millioner skoledage hvert år på grund af sygdom . CDC mener , at antallet kan reduceres betydeligt , hvis børn bare vasket deres hænder på en regelmæssig basis . Nogle gange er det ikke muligt for et barn at vaske sine hænder , når hun har brug for . Sæbe og vand kan ikke være tilgængelige . I disse tilfælde anbefaler CDC tillader børn at bruge en alkohol- baseret gel til at rense deres hænder . Lær dit barn at placere en lille mængde gel på håndfladen af en hånd og derefter gnide hænderne sammen og sørg for at få gelen på ryggen af hendes hænder , mellem hendes fingre og på hendes håndled . Tog dit barn til at fortsætte gnide gelen på hænderne , indtil hendes hænder er tørre .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.