hjem afhjælpe for forkølelse hos spædbørn

Ifølge eksperterne på Mayo Clinic , kan babyer forvente at få otte til ti forkølelse inden for de første to år af livet , bekræfter det øgenavnet " en almindelig forkølelse . " At være fælles gør det ikke lettere at lide igennem. Enhver koldt i en meget ung spædbarn bør drøftes med en læge til at forhindre komplikationer . Her er nogle løsninger til at lette de symptomer , mens de afventer inddrivelse

undgå dehydrering


Ophold godt hydreret er vigtigt , når kæmper en kold . Når din baby har en stoppet næse , er det ikke altid let for hende at drikke sin normale størrelse af væsker . Opmuntre din lille en til at forbruge den samme mængde væske , som når han er rask ( ekstra væske er ikke nødvendigt ) . Hvis dit barn nægter drinks , tilbyder is spåner , popsicles eller bouillon .

løsnes og Suge Slim


Brug en over -the-counter saltopløsningen kan bidrage til at løsne op slim i dit lille barns næse . Tal med din børnelæge om, hvad der anbefales til dit barn .

Suge ud slim ved hjælp af en gummi-pære sprøjte ( fås hos din lokale stof butik ) er nyttigt . Ifølge eksperterne på Mayo Clinic , skal du starte ved at trykke på sprøjten , så der er ingen luft , så sæt den ind i næseboret omkring 1 /4 til 1 /2 tommer , peger det mod bagsiden og siden af næsen . Hold spidsen på plads og slip pære , sugning ud slim . Træk forsigtigt spidsen ud af næsebor og presse indholdet i en serviet . Dette kan gentages så ofte som nødvendigt for dit barns komfort . Rengør sprøjten med vand og sæbe .

Fugtighed


Fugtig luft bidrager til at forebygge slimhinderne tørrer ud , hvilket kan forværre symptomerne . Placer en luftfugter i dit barns værelse , mens hun sover for at hjælpe hende trække vejret lettere og sove bedre ( også nøglen til nyttiggørelse). Vær sikker på at det ikke er rettet lige ved hendes seng , som kan dæmpe ark . Lokale kiosker sælger luftbefugtere.

Dampende brusere er en anden god måde at give fugtig luft . Hvis du ikke føler dig tryg stående i bruseren med din lille , køre under bruseren , så badeværelset luften bliver dampende og derefter tage dit barn ind i stuen . Selv et par minutter kan påvirke resultaterne .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.