hvad er måder at holde leveren sund ?

Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse , døde ca 27. 555 personer fra leveren -relaterede problemer i 2006 . Leveren er et af de vigtigste organer i kroppen . Behandlede biokemiske fabrik i kroppen , leveren er ansvarlig for et væld af funktioner , herunder filtrering af blodet af giftige stoffer , metabolisering af fedtstoffer , syntese proteiner og metaboliske kulhydrater til energi-indeholdende glucose . Uden lever , er kroppen i stand til at overleve . På grund af dette , er det vigtigt at tage passende skridt nødvendige for at holde leveren sund .

spise en sund kost


En af de bedste måder at holde din lever sundt , er at konsekvent spise en sund og afbalanceret kost . Spis masser af rå frugt og grøntsager og andre uforarbejdede , naturlige fødevarer . Forarbejdede fødevarer har en tendens til at indeholde tilsætningsstoffer og kemikalier , som tvinger leveren til at arbejde hårdere for at behandle disse ingredienser . Disse fødevarer også tendens til at være højt indhold af fedt , natrium og kolesterol , som også tvinge leveren til at arbejde hårdt for at behandle , hvad du spiser .

Undgå alkohol og narkotika


afholde sig fra alkohol , narkotika og andre giftstoffer er en vigtig måde at holde din lever sundt . Leveren er ansvarlig for at nedbryde giftige stoffer, der indtages . Da leveren er nødt til at arbejde hårdere for at skærmen disse giftstoffer fra din krop , mens den på samme tidspunkt stadig skal udføre sine normale aktiviteter, dårlige vaner kan din lever . Alkohol er især relateret til leversygdomme . Problemer som en fedtlever , alkoholisk skrumpelever , som er ardannelse i leveren væv og alkoholisk hepatitis , leverbetændelse , er alle almindelige hos personer , der drikker alkohol for meget.

dyrke sikker sex


Seksuelt overførte sygdomme , såsom visse former for hepatitis samt hiv /aids , kan i høj grad skade din lever . Idet der træffes forholdsregler , såsom begrænsning af dit nummer af seksuelle partnere og iført en kondom hver gang du har sex , kan bidrage til at forebygge få sygdomme , der potentielt kan sætte din lever i fare . Disse sygdomme kan udliciteres mundtligt , analt og vaginalt .

Bliv Aktiv


Motion er en vigtig måde at holde din lever sundt , da det fremmer den generelle sundhed i din krop . Problemer som fedme , depression , angst og stress har alle mindst en vis virkning på sundheden og funktionen af din lever . Motion virker ved at nedsætte og forebygge fedme , hjælpe depression og angst ved at frigive naturlige endorfiner , og frigive din stress gennem fysisk aktivitet .

Drik masser af vand

Vand er en anden vigtig måde at hjælpe med at holde leveren sund . Institute of Medicine anbefaler, at mænd drikker mindst 3 liter vand om dagen . Kvinder anbefales at drikke mindst 2 . 2 liter vand hver dag . Vand hjælper med at fremme en lever sundheden ved at fortynde stofferne leveren nødt til at behandle . Det hjælper også leveren rense urenheder fra sig selv og kroppen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.