hvordan man kan male en vinyl Gymnastikmåtte

Gym måtter findes i fitness rum , hvor sportsgrene som gymnastik og kampsport udføres . Disse måtter pude på gulvet for at hjælpe med at beskytte atleter fra skade . Vinyl måtter er populære , fordi de er lette at rengøre , hvilket gør dem mere sanitære end andre materialer . Mens gym måtter typisk kommer i blå nuancer , kan nogle personer ønsker at male måtten for at sætte fut i gym :

1 .
Rens og desinficer Gymnastikmåtte , især hvis det tidligere har været anvendt . Du kan bruge et kommercielt produkt, der skal gym tilbehør , såsom E-Lete One Step , Whizzer Cleaner eller Mueller Sani-Cloth Plus . Sådanne produkter er både rengørings-og virucidal desinfektionsmidler , der er afgørende i en varm og fugtig gym miljø . Alternativt kan du bruge en hjemmelavet blanding af 10 dele vand til en del blegemiddel .
to .

Lad måtten tørre grundigt . Hvis måtten er i et lukket rum , såsom et fitnessrum , åbne vinduer og tænde enhver tilgængelig luft ventilationsanlæg ( e. g. luftkonditioneringsanlæg eller blæsere ) . Tillad måtten til tørre i 24 timer , da vinyl kan beholde lidt fugt , som vil forhindre malingen fra vedhængende .
3 .
Påfør et enkelt lag af akryl latex maling ved hjælp af en pensel . Akryl latex er stærk nok til at obligation med vinyl måtten , mens en oliebaseret maling ville skrælle hurtigt . Latex del af malingen vil også give malingen elasticitet , så den ikke vil knække når måtten er i brug .
4 .
Prøv at bruge en akryl spraymaling . Spraymaling ikke give så meget dækning som en anvendelse af flydende maling . Men det giver maleren for at dække mere firkantet optagelser hurtigere . Og spray maling vil ikke føle det som klistret til svedige hud som en tykkere lag maling ville .

gode råd og advarsler


 • Ikke at rengøre og desinficere Gymnastikmåtte kan forhindre malingen fra limning til vinyl og kan også give mug eller svamp til at vokse under laget af maling .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.