hvordan man skal behandle med dobbelt diagnose af tb & alkoholisme

Ingen kan lide at høre dårlige nyheder fra sin læge , men når dårlige nyheder kommer , hvordan skal en patient videre ? . Hvis du for nylig har været diagnosticeret med både tuberkulose og alkoholisme og har spørgsmål om, hvad de skal gøre næste , skal du vide, din behandling og supportmuligheder
1 .
Tal med din læge om behandlingsmuligheder for tuberkulose . Afhængig af hvilken type af tuberkulose , du blev diagnosticeret med , kan du nødt til at tage en eller flere medikamenter i flere måneder ad gangen for at befri din krop af tuberkulose infektion . Din læge vil arbejde med dig for at udvikle en behandlingsplan og medicin tidsplan , der virker for dig .
2 .
Spørg din læge , hvad type behandling , som han anbefaler til din alkoholisme . Afhængigt af sværhedsgraden af din afhængighed , kan din behandlingsmuligheder omfatter rådgivning , aversionsterapi , døgninstitutioner rehabiliteringsprogrammer og receptpligtig medicinsk behandling. Din læge kan kombinere nogle af disse behandlingsmuligheder til at skabe det program , der passer bedst til dine behov .

3 .
Omgiv dig med støtte . Mange patienter , der har været diagnosticeret med tuberkulose finde trøst i at dele historier med andre, der har været diagnosticeret med sygdommen . Spørg din læge til at anbefale en tuberkulose støttegruppe i dit område , eller deltage i en online- community eller forum for folk med tuberkulose . Der er støtte grupper tilgængelige for både patienter, der ønsker at bevare deres identitet anonym og dem, der ikke har noget imod at afsløre deres identitet .
4 .
Deltag i en 12- trins program eller støttegruppe for alkoholisme . Selvom Anonyme Alkoholikere er langt den mest kendte , er det på ingen måde det eneste program til rådighed . Spørg din læge om alkoholisme støttegrupper eller programmer i dit område . Hvis du ikke kan finde en passende støtteprogram , der er et væld af online- støttegrupper og programmer for dem med en afhængighed af alkohol .
5 .

Hold dig opdateret med de fremskridt i tuberkulose og alkoholisme behandlinger . Der sker fremskridt i både tuberkulose og alkoholisme forskning med nye lægemidler og behandlingsmuligheder forventes i de kommende år . Gør hvad du kan for at holde sig ajour med disse nye udviklinger , og tale med din læge, hvis du er interesseret i at deltage i eksperimentel behandling .
6 .
Lev dit liv . Blive diagnosticeret med tuberkulose og alkoholisme betyder ikke, at dit liv stopper . Med de mange forskellige behandlinger til rådighed for begge sygdomme , er der lovende håb om bedring. I stedet for at bebrejde dig selv for fortidens fejltagelser , arbejde for at ændre dit liv til det bedre . Brug din diagnose som motivation til at gøre dit liv som glade, sunde og positive som muligt .

gode råd og advarsler


 • Selvom du kan begynde at føle sig bedre kun en par uger ind i din Tuberkulose behandling , skal du udfylde dit fulde behandling til at befri din krop af tuberkulose infektion .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.