ikke en vaporizer hjælpe et barn med hoste ?

En vaporizer kan være gavnligt at have på hånden, når dit barn er kæmper en hoste . En vaporizer kan hjælpe med at lindre et barns hoste , men du skal være sikker på at bruge det rigtigt for at få det bedste resultat

Hvad er en Vaporizer ?


En vaporizer opvarmer vand udvikler damp i luften . Dampen hjælper med at berolige et barns hoste ved at tilføje fugt til luften. Eukalyptus og menthol væsker , der sælges i de fleste apoteker og kiosker kan tilføjes enten direkte til væske i enheden eller kan placeres i en lille cap-størrelse område på toppen af fordampning enhed . Du skal tjekke din enhed til specifikke instruktioner om denne proces . Tilføjelse disse særlige tilsætningsstoffer hjælper med at åbne luftvejene og lindre en irriteret hals .

Vær sikker på at holde apparatet i sikker afstand fra dit barn . Hvis hun er i sengen , holde enheden mindst fem meter væk fra hendes seng , og på en hård , flad overflade . Denne afstand er ikke kun sikkert , fordi det holder dit barn fra at kunne røre ved fordamperen og potentielt banke over det, men også fordi det vil gøre det muligt for dampe gradvist fylde dit barns værelse . Have dit tættere på enheden , vil ikke gøre det arbejde hurtigere .

Vær sikker på at læse instruktionerne til din vaporizer . Nogle modeller kræver, at du tilføje salt til vandet . Tilføjelse for meget eller for lidt salt i vandet kan gøre vandet for varmt , eller ikke varmt nok til at udsende en effektiv damp . Børnelæger anbefaler at bruge en kold tåge vaporizer med små børn til at hjælpe fjerne muligheden af dem modtager en brænder , hvis de ved et uheld banke enheden over .

Tjek pleje vejledningen til fordampning enhed . Regelmæssig rengøring er nødvendig for at eliminere væksten af bakterier inde i enheden . Typisk , fordampning enheder er lette at rengøre og pleje , og der er ingen filtre til at erstatte eller rengøre , som med mange fugter enheder .

Hvordan kan en Vaporizer Hjælp ?


Den primære årsag mange børnelæger anbefaler at bruge en vaporizer i et barns plads til en hoste er fordi Fordampere udleder mindre bakterier i luften end en luftfugter . Dette er især vigtigt , når et barn er allerede er syge , som tilføjer yderligere bakterier til rummet kan skabe endnu mere sygdom til dit barn .

En vaporizer afgiver fugt i luften og hjælper lindre en irriteret hals , og kan også hjælpe med brystet overbelastning . Dreje en vaporizer på, kan hjælpe med at bryde op på denne brystet overbelastning og også lindre halsen og til at fjerne hoste . Husk på, at resultaterne ikke er øjeblikkelige . Du bør have dit barn i rummet med fordamperen løber i mindst 15 minutter, før du begynder at se tydelige resultater. Under de 15 minutter , kan du hjælpe dit barn ved at gnide vicks eller en lignende brand bryst gnide ( normalt består af eucalyptus ingredienser ) på dit barns bryst og øvre ryg ( gælder ikke dette for at hans ansigt , da det kan irritere deres hud ) . Dette vil bidrage til at åbne deres luftveje , og bidrage til at afhjælpe hoste så godt. Hvis dit barn er gammelt nok , har dit barn bøjer sig over en spand varmt vand med et håndklæde over hovedet og indånde den varme luft . Denne metode virker kun i ca 10-15 minutter-når vand køler ned , er det ikke længere er effektiv .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.