ingefær retsmidler mod morgenkvalme

Graviditetskvalme er en mystisk sygdom med usikre årsager og få sikker behandlinger . Men , ingefær har en track record med at hjælpe lindre kvalme . Det hjælper ikke alle kvinder , men det er en naturlig ingrediens , der er sikkert for gravide kvinder . A 2004 undersøgelse i tidsskriftet Obstetrik og Gynækologi fundet ingefær at være mere effektiv end placebo , og at have nogen bivirkninger

fælles Ginger Kilder


Ingefær er langt fra den mest almindelige krydderi i amerikansk køkken , men du kan blive overrasket over de mange forskellige fødevarer og drikkevarer, der indeholder det . Den mest almindelige fødevarer er en ingefær snap , en stor mulighed for udearbejdende kvinder. Ginger Snaps holde godt , behøver ikke varme eller kulde , og hver cookie er lille nok til ikke problemer en allerede utilpas mave . Ginger ale er en anden nem at finde mulighed. Sørg for , at ingefær faktisk er opført i ingredienslisten . Hvis du er heldig nok til at være i nærheden af South Carolina , opsøge Blenheim Ginger Ale , som har nok ingefær til at yde nødhjælp ved blot at åbne flasken . Hvis ikke , se efter " ingefær øl " i den etniske del af dit købmand . Ingefær øl er faktisk ikke øl , men en version af ginger ale , der indeholder en høj grad af ingefær . De er ikke så sød som en typisk sodavand , så du måske ønsker at prøve et par sorter for at finde en du kan lide .

alternative kilder


En kop ingefær te kan være beroligende at dit sind såvel som din mave . Denne urtete er koffeinfri og kan give en behagelig pause i slutningen af en travl dag . Ingefær er også en almindelig ingrediens i kinesisk og thailandsk køkken . Du bliver nødt til at holde din egen tolerance for krydrede retter i tankerne , men det kan være en stor mulighed , når de går ud til frokost eller middag med en gruppe .

Hvis du har problemer spise eller drikke ingefær , idet overveje ingefær i kapselform . Kapslerne er tilgængelige fra helsekost butikker eller online . Hvis du ønsker noget lidt sødere , kan du overveje krystalliseret ingefær eller ingefær slik . Ligesom ingefær snaps , disse er let bærbar .

Når Ginger Fejler


Ingefær er en vidunderlig morgenkvalme afhjælpe , men det virker ikke for enhver kvinde . Hvis det ikke virker for dig , overveje andre naturlige helbredelsesmetoder , såsom akupressur , B6 og spise en serie af små måltider i stedet for én stor én. Kontakt din læge , hvis du har svær opkastning . Mest morgenkvalme er ubehagelig , men harmløs , men en alvorlig version kaldet hyperemesis gravidarum kan forårsage dehydrering . Din læge kan give IV væsker og stærkere medicin efter behov .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.