smertelindring muligheder for at levere en baby

Smertelindring muligheder for at levere en baby består af fysiske smerter teknikker og forskellige smertestillende medicin . Nogle medikamenter er systemisk , hvilket betyder, at de påvirker hele kroppen . Andre er administreres regionalt , hvilket betyder, at de kun påvirke en målrettet region af kroppen , såsom taljen

Natural Pain Management Techniques


KidsHealth. org tilbyder flere ikke-medicinske muligheder for at styre smerter under fødslen , herunder hypnose , ændre holdninger og engagere sig i aktiviteter , der holder dit sind besat og distraheret fra smerten . Anbefalinger til hjælpe med at forberede arbejdskraft både før og under graviditeten omfatter gåture, massage , meditation og yoga .

Smertestillende


Disse lægemidler , der omfatter stoffer som meperidin , morfin og andre narkotika , administreres intravenøst eller ved at injektioner , der er gentages efter behov . De er systemisk og kan forårsage kvalme og døsighed hos moderen . Analgetika kan gives langt ind arbejdskraft og normalt ikke forstyrrer veer . Fordi disse lægemidler er systemiske, er barnet også kommer til at få nogle af lægemidlet . Hvordan lægemidlet påvirker barnet afhænger af, hvor meget der er givet , og hvor tæt til levering er det administreres .

pillerusen


Læger tider , men sjældent , administrere beroligende at hjælpe rolig angst og fremkalde hvile og afslapning i tidlig fødsel . Dog kan disse stoffer i væsentlig grad påvirker mor og barn .

Epidural


En epidural er en regional bedøvelse bruges til både vaginal og kejsersnit leverancer . En anesthesiologist administrerer smertestillende medicin gennem en lille rør-lignende kateter indsat i moderens nederste del af ryggen . Medicinen giver kontinuerlig smertelindring til alle kroppens under navlen og kan reguleres efter patientens behov . Moderen forbliver vågen og opmærksom med en epidural , hvilket gør det muligt for hende at deltage i leveringen processen . Barnet ikke modtager nogle af medicin, men langt mindre end med generel anæstesi eller intravenøs administration . En epidural har nogle negative virkninger. Det kan gøre det vanskeligt for moderen at skubbe under fødslen , og det kan give hendes blodtryk til at falde . En epidural kan også forårsage kvalme , kløe og hovedpine hos moderen . Der er meget lille risiko for barnet , måske nogle nød på grund af moderens fald i blodtrykket .

spinal blokade

En spinal blokade er meget lig en epidural . Med en epidural , er den medicin injiceres lige over sæk af væske , der omgiver rygmarven . En spinal blokade procedure sprøjter medicinen direkte ind i væsken , der giver smertelindring fra brystet ned . En spinal blokade træder i kraft meget hurtigt , mens en epidural kan tage op til 40 minutter. En epidural-spinal blokade kombination er undertiden bruges .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.