sure opstød i skolealderen

Børn i skolealderen , der lider af syre refluks har mange muligheder for effektiv behandling . Forældre kan arbejde tæt sammen med deres barns lærer og skole sygeplejerske for at sikre, at deres barn får korrekte medicin i løbet af skoledagen samt et opmuntrende miljø , forebyggelse af sure opstød fra hindre deres uddannelse og læring erfaring , mens i skolen

Symptomer


skolealderen børn, der lider af syre refluks kan have alvorlige bøvsen med store mængder af mavesyre , en aggressiv nødt til at klare deres hals og stærke mavesmerter . Børn i skolealderen , der lider af syre refluks , mens i skolen og ikke får behandling på det tidspunkt, refluks måske ikke i stand til at koncentrere sig og fokusere såvel som lider af dehydrering , træthed , lavt blodsukker og fejlernæring , som kan føre til dårlig og inkonsekvente akademiske præstationer , mens i skolen . Desuden kan børn også have lav frustration tolerance og tålmodighed og handle ud med negative reaktioner og adfærd .

Home Behandling


Prøv at give din skole mindreårigt barn flere små måltider i løbet af dagen i stedet for tre store måltider . Sørg for, at dit barn bliver oprejst i mindst to timer efter et måltid og spise . Grænse fødevarer, der indeholder syre såsom citrusfrugter og tomater produkter , kulsyreholdige drikkevarer og slik som lakrids og chokolade . Opmuntre dit barn til at være aktiv hver dag og deltage i en eller anden form for motion . Undgå medicin , som indeholder acetylsalicylsyre og alle non-steroide anti-inflammatoriske medicin .

professionel behandling


Hvis dit barn har vedvarende sure opstød , der viser en lille forbedring med hjem behandlinger , kan din børnelæge anbefale brugen af antacida , såsom Maalox eller Mylanta , men følge doseringen retningslinier omhyggeligt, da høje doser af antacida kan medføre forstoppelse eller diarré og endda rakitis , en tilstand, hvor knoglerne bliver tyndere sker . Syre blokkere såsom Zantac , Pepcid og Tagamet kan også give din skolealderen barn lindring af syre refluks . Proton-pumpe hæmmere ( PPI ) er også effektive og forebygge syre refluks ved at nedsætte produktionen af syre i maven . Disse omfatter Prilosec , Prevacid , Nexium og Axid . Mulige receptpligtig medicin , at din børnelæge kan anbefale er Reglan , som fremskynder fordøjelsesprocessen , og Erythromycin , som inducerer stærk mave veer , både at reducere syre refluks . Kirurgi er ikke ofte anvendes til behandling af sure opstød i børn i skolealderen , men er til rådighed for svære tilfælde af refluks , der resulterer i sundhed komplikationer og /eller ikke afhjælpes af medicin .

Forebyggelse /Solution


Undgå sure opstød komplikationer for dit barn , mens i skolen ved at pakke frokoster med mad og drikkevarer, der ikke udløser sure opstød som et alternativ til cafeteria mad og bede skolen embedsmænd for ekstra tid , hvis dit barn er ikke i stand til at spise måltider langsomt og roligt , stigende sure opstød komplikationer . Også bede om, at aktiviteter efter måltiderne , såsom fordybning og PE skal reduceres eller begrænses . Sørg for at dit barn har adgang til vand og snacks om nødvendigt og badeværelse privilegier til enhver tid . Sikre, at dit barn er i stand til at skaffe medicin på ethvert tidspunkt i løbet af dagen , hvis sure opstød opstår problemer. Spørg dit barns lærer til at overvåge særlige godbidder og mad givet i forbindelse med særlige lejligheder og ferie festlighederne i klasseværelset .

Overvejelser

Planlæg et møde med dit barns lærer og skole sygeplejerske for at drøfte dit barns sure opstød og de bedste strategier til behandling og vedligeholdelse af betingelsen samt medicindosering og planlægning , mens dit barn vil være på skolen . Oprette et indeks kort til dit barns lærer og skole sygeplejerske med dit barns navn på det , en beskrivelse af sure opstød og dens symptomer , og den mest effektive måde at behandle dit barns sure opstød samt medicin dosering .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.