vaporizer bruger og retsmidler

Fordampere er enheder , der tilføjer fugt til luften ved opvarmning vand op og frigive en varm tåge . Fordampere er nyttige til behandling af sådant medicinske tilstande som en tør i halsen eller at løsne slim . De er også til gavn i vintermånederne , hvor luften er tør . Fordampere må ikke bruges for meget eller rummet vil blive for fugtigt og skimmel kan være at vokse

medicinsk brug


Brug en vaporizer til at tilføje ekstra fugtighed til luften , du ånde , når du er forkølet eller hoste . Din læge kan have dig til at bruge en vaporizer efter at du har bihule kirurgi til at holde dine luftveje hydreret , hvis du ikke kan trække vejret gennem næsen . Hvis du har brystet overbelastning , kan trække vejret befugtet luft hjælpe tynd din sekret , så du kan hoste dem ud . Tilføjelse af en medicin som vicks Salve eller Mentholatum til medicin reservoir kan bidrage til at åbne en stoppet næse .

Home Use


I løbet af vinteren, når luftfugtigheden er lav , kan du bruge en vaporizer om natten, mens du sover at tilføje flere fugtighed til dit værelse . Dette vil hjælpe med at holde din hud hydreret og kan forhindre en kradse i halsen eller næseblod fra vejrtrækning tør luft .

Procedure


Indstil din vaporizer langt nok fra sengen , så du ikke bliver brændt af den varme damp . Sørg for, at det er ude af rækkevidde for børn og kæledyr . Brug destilleret vand i din vaporizer så de mineraler der findes i vand fra hanen ikke korroderer metaldele . Tøm og fyld vaporizer hver 24 timer for at forhindre skimmelvækst . Fyld din vaporizer op til fylde linjen , indsætte varmelegemet og tænde for enheden . Sørg for, at enheden er flad , stabil og ledningen er ude af vejen for foden trafik . Så snart vandet er opvarmet , vil damp stige fra vaporizer . Nogle Fordampere har en lille rum , hvor du kan tilføje vicks Salve eller eukalyptus olie . Må ikke tilføje medicin direkte ind i vandtanken .

Rengøring


Rens din vaporizer regelmæssigt for at forhindre vækst af skimmel eller bakterier , som derefter spredes i luften sammen med dampen . Følg producentens anvisninger for rengøring eller brug en 3- procent brintoverilte opløsning til at tørre ned varmeelement og indersiden af reservoiret . Disse dele bør renses hver tre dage med konstant brug og før opbevaring . Skyl helt med vand fra hanen , og at alle dele er tørre før opbevaring .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.