hvordan du fjerner en øjenvippe fra et barns øjne

Har en øjenvipper i øjet kan være ekstremt irriterende , især for et barn . Denne irriterende er normalt harmløse . Vide, hvordan man bedst fjerner de udenlandske partikel kan holde det uskadelige og undgå unødvendige skader på sarte øjenomgivelser . En vigtig ting at huske er , at forsøger at bruge fingrene til at fjerne en øjenvippe har potentialet til at gøre mere skade end gavn
1 .
opmuntrer barnet til at blinke et par gange og lad selve øjet fjerne øjenvipper . Nogle gange , klemme øjnene lukket stram for et øjeblik vil tilskynde tåreflåd , hvilket kan skyl fremmede partikler ud af øjet .
2 .
Træk forsigtigt øverste øjenlåg ud over det nedre øjenlåg. Dette kan nogle gange få nederste vipper til at fjerne useriøse øjenvipper fra indersiden af øverste øjenlåg . Vær sikker på , at hænderne er vasket , før du prøver denne procedure .

3 .
Skyl øjet med lunkent vand . Har barnet holde hans /hendes hoved ind over vasken med den sygdomsramte øje nedad . Hvis det er et lille barn , kan assistance fra en anden voksen være forpligtet til at minimere sprællende . Træk forsigtigt det nedre øjenlåg i øjet og skyl med vand, indtil øjenvipper er fjernet .
4 .
Kontakt en børnelæge , hvis disse metoder ikke fjerner øjenvipper . Hvis den børnelæge beder om at se barnet , dække det berørte øje med gaze , indtil han /hun set kan være . Denne fraråder gnide , som kan ridse hornhinden .

gode råd og advarsler • Forsøg ikke at fjerne øjenvipper direkte fra øjeæblet med fingrene . Denne direkte kontakt har potentiale til at forårsage cornea ridser eller alvorlig personskade .

 • Kommentarer

  Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.