hvad er et normalt blodtryk på en automatisk skærm ?

En automatisk Blodtryksmåleren puster med et tryk på en knap og giver en digital udlæsning af blodtrykket . Normalt blodtryk er defineret den samme, uanset truffet af en manuel eller automatisk overvågning

Blodtryksmålinger


Blodtrykket måles som to numre-systoliske ( det beat i hjertet og den øverste række på udlæsning ) og diastolisk ( afslapning af hjertet mellem beats og bund nummer ) . Normalt blodtryk er defineret som mindre end 120 mm Hg systolisk og mindre end 80 mm Hg diastolisk .

Fordele ved en automatisk Monitor


Det er vigtigt at kende dit blodtryk , og automatisk overvåger gøre det bekvemt og nemt at måle det på forskellige tidspunkter af dagen i komfort i dit eget hjem . Nogle mennesker har " hvide pels syndrom " , og viser en højere blodtryk læsning i en læge kontor .

ulemper ved en automatisk Monitor


Body bevægelser eller uregelmæssig puls kan bringe rigtigheden af den automatiske skærmen . Automatisk blodtryksmonitorer koster generelt mere end $ 40,00 , så prisen kan være uoverkommelige.

Overvejelser


Sørg manchetten passer til armen . Den forkerte størrelse kan påvirke aflæsningen . Før du tager dit blodtryk , undgå tobak , alkohol og koffein i 30 minutter og hvile i tre til fem minutter , før du tager dit blodtryk .

Advarsler

Kun en læge er i stand til at diagnosticere og behandle forhøjet blodtryk . Kontakt din læge, hvis dit blodtryk konstant læser ovenstående 120/80 mm Hg på en automatisk skærm .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.