hvordan man opbygger et sundt immunsystem i børn

Et sundt immunforsvar hjælper bekæmpe infektioner og vira , og vil hjælpe med at holde børnene syge så lidt som muligt . Det er ikke svært at opbygge et sundt immunsystem i børn . Inkorporerer den rigtige fødevarer og daglige aktivitet vil hjælpe børnene til at have den sundeste immunsystemet muligt :

Udøver man opbygger et sundt immunsystem


1 .
Gå en tur eller et let løbetur hver dag . En 15- minutters gåtur hverdagen er en nem måde at holde dit immunforsvar i form .
2 .

Gør push- ups tre til fire dage om ugen . Prøv at gøre tre sæt af fem og øge lidt hver uge .
3 .
Gør sidde- ups tre til fire dage om ugen . Tre sæt 15 er et godt udgangspunkt , og derefter arbejde op til mere , som du får mere komfortabel . Du behøver ikke at max ud , du prøver bare at få en lys , at hele kroppen workout holde din krop sund
4
Sørg for at få tilstrækkelige mængder af hvile og . søvn . Det er vigtigt at lade kroppen hvile efter træning, og aldrig overdrive det . Mens din krop hviler , det frigiver immun-stoffer til at forbedre og genoplader .

Spisning at opbygge et sundt immunsystem


1 .
Spis fødevarer med probiotika . Disse er store i kampen mod influenza virus og kan findes i kosttilskud og et par fødevarer . Yoghurt, miso suppe , saft , soja drikkevarer , og gæret og ugæret mælk er alle kilder til probiotika .
2 .
Spis frisk frugt og grøntsager . Blåbær og granatæbler er spækket med anti-oxidanter , der bidrage til at opbygge sunde immunforsvar. Andre frugter , såsom ferskner , æbler og appelsiner , har stærke mængder af C-vitamin og er fantastisk til dit immunforsvar . Shitake svampe vil bidrage til at øge din hvide blodlegemer , og broccoli og tomater har også masser af sunde vitaminer .

3 .
Inkorporering omega -3 fedtsyrer i din kost . De får kroppen til at stimulere cytokiner , der bruges, når bekæmpe infektioner . Laks , valnødder , kammuslinger , blomkål , kål , rejer , torsk , tun , sojabønner , tofu , og Collard greens alle har en høj kilder til omega -3 fedtsyrer .
4 .
Drik seks til otte glas vand om dagen . Det er altid sundt at bo hydreret hele dagen . Vand hjælper med at vitaminer og næringsstoffer gennem kroppen og flushes ud af affald .
5 .

Undgå fødevarer , som svækker din hvide blodlegemer . Sukker og koffein kan medføre tonsvis af skader på dit immunforsvar , samt dehydrerer din krop .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.