hvordan man stopper tilbagevendende øreinfektioner

En øre infektion er betændelse i mellemøret forårsaget af bakterier , der bliver fanget der . Selv om bare om nogen kan få en øre infektion , disse infektioner oftest forekomme hos børn . Dit barn kan opleve smerte eller gullig væske i det inficerede øre . Dit barn kan også have problemer med at høre på den side med den inficerede øre . Tilbagevendende øre infektioner er almindelige og kan forebygges ved at tage et par forholdsregler med dit barns sundhed
1 .
Har dit barn helt checket ud af sin læge . Tilbagevendende øreinfektioner kan være tegn på andre sundhedsproblemer. Din læge kan diagnosticere eventuelle underliggende sundhedsmæssige problemer, som kan forårsage en infektion i øret , og behandle dem . Hvis en underliggende helbredstilstand er årsag til tilbagevendende øreinfektioner og behandle det vil stoppe infektioner .
2 .
Sørg for at dit barn praksis god hygiejne ved at vaske sine hænder ofte , især efter berøring eller er omkring syge mennesker . Hans ører skal også rengøres regelmæssigt med mild sæbe og en vaskeklud . Sæt ikke noget i dit barns øre større end en finger , fordi noget større , kan forårsage skade på øret struktur .

3 .
Boost dit barns immunsystem . Tilbagevendende infektioner kan være tegn på en svagt immunsystem . Hold dit barn hydreret og vær sikker på at han får masser af C-vitamin Tal med din læge om pneumokok vaccine mod øre infektioner. Det har vist sig at have en vis effekt på dem .
4 .
Prøv mindre legegrupper eller daginstitutioner . Jo flere børn dit barn har kontakt med , jo mere sandsynligt er det , at han kan samle op bakterier og vira . Begræns antallet af børn, dit barn leger med til at begrænse sine chancer for at pådrage sig øreinfektioner .
5 .

Beskyt dit barn fra passiv rygning . Ikke alene har passiv rygning vist sig at øge dit barns risiko for at vejrtrækningsproblemer , har det også været forbundet med tilbagevendende øreinfektioner .

gode råd og advarsler


 • Overvej ikke at give dit barn en sut . Undersøgelser viser, at babyer , der bruger sutter efter et års alderen tendens til at være mere tilbøjelige til at få øre infektioner.

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.