hvordan man kan identificere smertelindring

Du kan finde smertestillende i dit hjem , som ikke er korrekt mærket . Da disse piller kunne være noget , du ikke tage dem, indtil du er sikker på , hvad de er , og om de bør træffes af dig. Der er et par hjemmesider, som kan hjælpe dig med at identificere piller , men det er bedst at konsultere din læge, før du tager nogen uidentificerede medicin :

Identifikation . Smertestillende


1 .
identificere, hvor pillerne kom fra . Hvis det er muligt afgøre, om de er over the counter "eller recept . Hvis du opdager , at de er receptpligtige , ikke tager dem eller give dem til nogen til at tage . Etiketter på flasken , kan papirer fra en læge beskriver behandling , eller andre dokumenter vedrørende medicinen kan give dig en idé om , hvad medicin du har at gøre med .
to .

Check p-piller identifikator på et site som drugs. com ( http://www. drugs. com/pill_identification. html ) eller webmd. com ( http://www. webmd. com/pill-identification/) . Dette er en database over lægemidler , der hjælper dig med at identificere piller baseret på deres farve , form , størrelse og aftryk . Gennemgå vilkår og betingelser, før accepterer og går videre til søgefelter . Indtast beskrivelsen af din medicin og se resultaterne .
3 .
Tal med din læge, før du tager nogen medicin , som du er usikker på . Forveksle en smertestillende for en anden pille kan udgøre alvorlige helbredsmæssige problemer . Kun tage håndkøbsmedicin eller dem ordineret af lægen .
4 .
Hvis du opdager, at du er nødt til at identificere piller ofte , arrangere et system , så du ikke vil have problemer identificere smertestillende i fremtiden . Efterlad receptpligtig medicin i deres mærket flasker , eller overføre alle medicin i pille beholdere , der er tydeligt markeret med pille typer . Aldrig give receptpligtig medicin til en person, der ikke har været ordineret denne medicin .

gode råd og advarsler


 • Mens drugs. com pille identifikator er en pålidelig kilde til oplysninger , ikke tager piller baseret på den antagelse , at de er , hvad du har tydet dem til at være . Tal med lægen før du tager nogen uidentificerede medicin .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.