alternativer til migræne og UTI medicin

Urinvejsinfektioner opstår , når bakterier klæbe til vægge urinvejene , som består af blæren , nyrerne, urinlederne og urinrøret . Urinvejene bærer urinen ud af kroppen . Disse infektioner vil normalt gå væk , hvis de behandles hurtigt, men hvis venstre ubehandlet kan forårsage skader , der kan føre til nyresvigt .

Migræne er mere end bare svær hovedpine : De er en neurologisk sygdom med symptomer som bedøvende smerte og lysfølsomhed .

Medicin er ofte ordineret for begge disse forhold , men der findes alternative behandlinger til rådighed .

Symptomer på en urinvejsinfektion


En person med en urinvejsinfektion kan opleve en bred vifte af symptomer , herunder en hyppig trang til at tisse , og smerter eller brændende ved vandladning . Det er almindeligt at passere kun en lille mængde urin trods det haster , og for urinen til at møde overskyet i stedet for klart. Infektioner i urinvejene , vil normalt ikke forårsage en feber , indtil infektionen har nået nyrerne .

Cranberry Juice


Cranberry juice er en alternativ behandling for urinvejsinfektioner . Det har længe været kendt for at hjælpe med at reducere nogle af de symptomer , såsom smerter og hyppighed af behovet for at urinere . Det forhindrer også bakterier klistrer til væggene i blæren , som kan bidrage til enten at forhindre en infektion eller bekæmpe en eksisterende .

Probiotika


Probiotika er stammer af " gode " bakterier , der forekommer naturligt i kroppen . Nogle undersøgelser har vist, at probiotika i maven og vagina er forbundet med en lavere risiko for urinvejsinfektioner . Probiotika såsom Lactobacillus kan tages oralt . Det menes , at ligesom tranebærsaft , de forhindrer bakterier klistrer til væggene i blæren .

Akupunktur til Migræne


En af de mest almindelige alternative behandlinger for migræne er akupunktur . Denne procedure indebærer indsættelse af fine nåle i en eller flere trykpunkter af kroppen , efterfulgt af manipulation af nåle . Dette medfører en stigning i blodgennemstrømningen gennem væv og en udvidelse af de fartøjer omkring nåle . Mange mennesker finder denne teknik effektiv i forebyggelse eller håndtering af migræne .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.