er det sværere at blive gravid med en lav HCG?

Human choriongonadotropin eller hCG , er en af de hormoner der er nødvendige for at opretholde en graviditet . Det er produceret af celler i corpus luteum ; disse celler danner grundlag af moderkagen

Misforståelser


Mange mennesker kan tro , at en kvinde skal have en høj hCG niveau for at blive gravid . I sandhed , er en kvindes hCG ubetydelig indtil hun bliver gravid . Graviditet er årsagen til stigningen i hCG -niveauet.

fertilitetsbehandlinger


Par kæmper med barnløshed kan omfatte hCG injektioner som en del af deres frugtbarhed behandlinger . På grund af hormon mangler , kan nogle kvinder nyder godt af syntetisk hCG til hjælpe med at stabilisere og vedligeholde en tidlig graviditet .

Vigtigheden af Change


Mere vigtigt end det beløb af hCG er stigningen i niveauet af hormonet . Det er afgørende for niveauet af hCG stiger støt i begyndelsen af graviditeten-dette indikerer cellerne ansvarlig for at skabe placenta multiplicere og støtte fosteret .

Andre overvejelser


Nogle tumorer udskille hCG . Ifølge den amerikanske Cancer Society , er hCG en markør for " graviditetsuge trophoblastic tumorer og nogle kimcelle kræftformer . " Derfor kunne en stigning i hCG niveau uden tegn på en graviditet indikerer tilstedeværelsen af en tumor .

blive gravid

De fleste kvinder behøver ikke supplerende hCG for at opretholde en graviditet . Under normale omstændigheder udløser et komplekst sæt af og balancer tillade kvindelige reproduktive system til at regulere sig selv og opretholde en graviditet uden yderligere hormoner .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.