hvordan man bruger kokosolie transdermalt

Kokosolie er en fremragende kropsmassage olie . Jomfru kokosolie er en fast ved stuetemperatur , opvarmning af olien lidt får den til at smelte . Kokosolie anvendes transdermalt hurtigt absorberer i huden og er specielt gavnlig for hår og hovedbund . Det har en positiv effekt på brandsår , udslæt og stykker . Når de anvendes transdermalt , fordelen ved kokosolie er i sin antimikrobielle egenskaber . Det er blevet brugt af traditionelle healere for mange antiviral , antibiotika applikationer . Læger er i øjeblikket overvejer dens anvendelse til HIV /AIDS-behandling .

Coconut Body Oil


1 .
Bær et håndklæde eller badekåbe mens din hud absorberer olien . Anvende kokosolie til huden kan være en klæbrig proces , så brug et håndklæde bør forhindre pletter til din garderobe . Du behøver ikke at behandle kokosolie at anvende det på din hud . Jomfru kokosolie vil fugter huden og beskytter mod bakterier naturligt .
2 .

Lav din egen blanding af krop olier fra kokos olie. Brug morter og støder på et varmt vandbad til at smelte kokosolie med jojoba , vindruekerneolie eller solsikkeolie . Tilføjelse bivoks vil blive tykkere blandingen yderligere . Tilføj et par dråber af din favorit æterisk olie til salve til at give det en ekstra aromaterapi fordel . Blandingen vil sætte , da det køler .
3 .
Blend eller pisk blandingen i en lotion , hvis du ikke bruger bivoks . Kokosolie er tyk og hærder hurtigt . Kombinere det med andre olier hjælper til at løsne konsistens . Blandet lotion vil gælde for huden glat . Brug kokosolie til daglig fugtgivende er passende for alle hudtyper og aldre .
4 .
Brug kokosolie som en hårbalsam . Det gør håret stærkere ved fugtgivende hovedbunden og hårsækkene . Når de anvender kokosolie som en hårbalsam , wrap dit hoved i et håndklæde til at forhindre olien i at farvning dit tøj eller pudebetræk . Lade olier suge ind hår i to til tre timer gør dit hår ser ud skinnende og fuld .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.