hvordan man kan rense vulva -området af kvinder i overgangsalderen

Mange ændringer sker i kroppen under overgangsalderen . Disse ændringer , som kan være ubehageligt , forekomme på grund af ændringer i hormon niveauer . Vaginal tørhed og irritation er en fælles oplevelse for kvinder i overgangsalderen . Ved rengøring af vulva -området i denne periode , bør du være særlig nænsom og omhyggelig , når du vælger dine rengøringsmidler .
Vulva -området er naturligvis følsom over for personlig rengøringsmidler , men kan blive mere i løbet af overgangsalderen . For det bedste helbred , bør du rense jævnligt , alt imens undgå kemikalier, der kan irritere følsom hud eller smide områdets pH balance .

1
Wet en blød , ren klud i varmt-. ikke varmt-vand . Varmt vand er for tørring i dette følsomme område .
2 .

Påfør en lille mængde af en mild naturlig flydende sæbe ( den ene med ingen farvestoffer eller parfume ) eller en pH- balanceret feminine vask ( brug en, der ikke indeholder parfume ) til våd klud . Du behøver ikke meget sæbe til at gøre arbejdet korrekt , så brug den mindste beløb, du kan for at undgå irriterende dette område . Overforbrug af sæbe kan forstyrre den naturlige pH balance i vulva -området , i henhold til HelpingTeens. org .
3 .
Tør forsigtigt vulva -området med kluden . Sørg for at du renser alle ujævnheder , men ikke krat eller gnide for hårdt , gør det , kan forårsage irritation af sarte hud
4
Skyl området helt med varmt vand . . Klap dig selv tørt med en ren , frisk håndklæde . Gnid ikke området tørrer det . Hvis du har problemer med overdreven tørhed , nu er det tid til at anvende en pH- afbalanceret feminin fugtighedscreme til området .

gode råd og advarsler


 • Bær løst , åndbar underbeklædningsgenstande lavet af bomuld stof for at forhindre irritation fra gnidning og varme .
 • Kvinder, der oplever vaginal irritation rådes til ikke at antage at det er kun på grund af overgangsalderen , ifølge Menopause. org . Søge råd hos din læge for at fastslå årsagen .
 • Pas på ikke at lade kluden røre rektal område, samtidig med at rense vulva . Endetarmen området er hjemsted for mange bakterier , som du ikke ønsker indført på dette område .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.