hvordan man kan puste en påfyldningsrør

Gastrointestinale rør kommer i mange former . Nogle er lavet af gummi og andre med silastic eller polyethylen forbindelser . Nyere typer af slanger er nu nemmere at indsætte , enten mundtligt eller nasalt , og de er mindre irriterende for det omgivende væv . Hver har sin særlige formål og unikke forskel . I forbindelse med mave- rør er hovedsagelig til fodring eller sonde , vanding af maven eller udskylning , mave dekompression , medicin administration og administration af supplerende væsker . Check lægens rækkefølge, før nogen form for procedure . Juridiske dokumentation ( lægens ordre) er nødvendig , før udførelse af en procedure . På grund af risikoen for forveksling af røret i luftrøret , er læger eller sygeplejersker er den eneste personale tilladelse til at udføre proceduren :

1 .
Saml og forberede alle dine materialer . Dette sikrer en konstant flow i røret indrykning. Vask dine hænder før proceduren. Dette forhindrer forurening af instrumenter. Bær dit sterile handsker .
2 .

Smør røret med KY gelé . Dette hjælper til at udjævne indsættelse processen ved fugtning røret og tarmkanalen , hvor røret er indsat . Sæt røret i næsen eller i munden med en guide wire . Læger normalt afgøre, hvilken rute er udtaget til røret indrykning.
3 .
Fortæl din patient til at synke . Dette letter indførelsen af rør i spiserøret og ikke i luftrøret . Guide røret ind i maven op til tyndtarmen . Dette gøres med en vejledning om en x-ray for at sikre, at slangen ikke er viklet op eller ikke er placeret korrekt .
4 .
Aspirer og injicere 4 til 5 cc ( kubikcentimeter ) af luft , sterilt vand eller kviksølv i lumen til oppumpning af ballonen . Dette er indiceret til Miller-Abbeden rør . For Cantor røret , er puste ballonen med kviksølv før indrykning komplet .

5 .
Fastgør enden af røret for at intermitterende sug . Dette dekomprimerer mave- tarmkanalen ved sugning dens indhold . Fastgør ende af røret . Du kan spole den ekstra slange i kjole eller klippet det på sengekanten .

gode råd og advarsler


 • Miller-Abbott røret og Cantor rør er de to gastrointestinal rør , der balloner , der skal pumpes . Balloner er fyldt med stoffer eller luft , der fungerer som ankre eller propeller af røret . Miller-Abbeden tube er en dobbelt-lumen duodenalsonden , der kan indsættes mundtligt eller nasalt . Den fungerer til dekomprimere tarmene ved sugning dens indhold . Den første lumen bruges til aspiration og kunstvanding , mens den anden lumen er til oppumpning af ballonen . På den anden side er Cantor røret en enkelt lumen nasogastrisk tube med samme formål .
 • Selv mave- tarmkanalen ikke er en steril område , bør der iagttages korrekte aseptisk teknik anvendes som følge af muligheden for, at røret kan Indtast sterile trakeale området .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.