naturlig måde at fjerne en forbinding uden afrivning hår

Selvklæbende bandager ofte alt for godt af et job at overholde hud og hår . Mange mennesker simpelthen rip off en selvklæbende bandage , der sidder fast på håret i et forsøg på hurtigt at komme igennem smerten . Men der er måder at omhyggeligt og smertefrit fjerne en selvklæbende bandage uden afrivning hår samt

varmt vand


Nyd det område , der er dækket med forbinding i varmt vand . Fordyb dig i et badekar , eller , hvis bandage er på din hånd eller fod , skal du bruge en stor skål med vand . Det varme vand vil fugtes og løsne limen , der kan gøre bandage lettere at trække ud . Hvis du er heldig , vil limen bliver helt mættet med vand , og bandage vil glide lige ud af din hud . I det mindste vil det varme vand blødgøre dine porer og hårsække , der kan gøre fjernelse af forbindingen mindre smertefuld .

Olier


Påfør et lag af vegetabilsk olie , mineralsk olie eller baby olie over og omkring forbindingen . Olien vil blødgøre limen , og det vil også gøre fjernelse af eventuelle klæberester meget nemmere .

Blow-Tørretumbler


Hvis bandagen dækker et sår , der skal forblive tør , direkte varm luft fra en slag-tørretumbler direkte på overfladen af bandage . Den varme luft vil blødgøre op limen , hvilket vil gøre fjernelse mindre smertefulde og mindre tilbøjelige til at rive hår ud .

Retning


Tag altid en forbinding ved at trække i retning af hårvækst . Trække mod hårvækst , snarere end væk fra det , vil reducere sandsynligheden for at trække sig ud hår .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.