er det sikkert at tage levaquin for en ammende mor ?

Levaquin er et kraftigt antibiotika stof mest brugt til behandling af urinvejsinfektioner . Spormængder af Levaquin i brystmælken kan have en negativ indflydelse på en ammende barn , men disse risici er usandsynlig, hvis stoffet tages som foreskrevet

ukendte faktorer .


Nej undersøgelser har bekræftet den mængde Levaquin udskilles i human modermælk . Men , amning eksperter som Dr. Jack Newman opmærksom på, at narkotika generelt passere ind modermælk i meget små doser og forventes ikke at påvirke det ammede barn .

Teoretisk Risici


I teorien kan de små mængder Levaquin i brystmælken skade et barns fælles udvikling . Denne risiko er mest alvorligt, hvis moderen tager Levaquin for en længere periode .

Tidsramme


Læger normalt ordinere Levaquin kun en kort periode (3 til 7 dage ) . Denne tidsramme er nok for kort til at påvirke barnets udvikling .

Alternativer


Nogle naturopatisk læger kan anbefale frugt ekstrakter som tranebær eller blåbær , som kan behandle urinvejsinfektioner med færre bivirkninger for nursng mødre .

Overvejelser

Hvis en mor vælger at ophøre med at amme , mens De tager Levaquin , kan hun genoptage amning efter hendes behandling er afsluttet . Amning konsulenter kan anbefale , at hun " pumpe og dump " til at opretholde en stabil levering af mælk .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.