hvordan man kan teste din ph

Det blod i vores organer skal opretholde en sund pH-værdi på 7,34 . Hvis det bevæger sig ud af dette interval , vi dør . Denne artikel viser dig, hvorfor overvågning af din pH er vigtig , og hvad du kan gøre for at holde dit blod og kropsvæsker i en sund Alkaline tilstand .
Det bedste tidspunkt at teste pH-værdien i morgen . Jeg vil foreslå at teste urin i løbet af de spyt som spyt pH kan ændre sig dramatisk med noget du putter i munden . Den første morgenurin er bedst at teste , da det vil være en god indikator for , hvordan sure eller alkaliske kroppen er . Under søvn , går kroppen ind i en basisk tilstand og renser kroppen af overskydende toksicitet og surhedsgrad . Den første morgenurin er , hvor alt dette syre vil blive fundet , og det er derfor en meget god indikator for , hvor sure eller giftige din krop er . Ideelt set vil din første morgenurin ikke være sur på alle , og vil være omkring en 7,2 pH . Hvis dit første eller endda anden morgen urinprøver er sure , så du er i en tilstand af latent væv acidose og dit blod kæmper meget hårdt for at bevare sin balance , hvis det er endda i stand til at overhovedet .
Når pH i blodet falder , vil kroppen gøre alt i dens magt for at alkalize blodet til at forhindre dig i at dø . Det vil trække basiske mineraler fra knoglerne , muskler og kropsvæsker og trække dem mineraler i blodet for at bringe pH i blodet tilbage op til et sundt sortiment . I mere dystre sager , vil kroppen producere ammoniak med henblik på at forsøge at alkalize blodet . Når dette sker, vil ammoniak restproduktet indgå i urinen , og dit første morgen urinens pH vil være meget høj ( nogle gange i 8 , 9 eller 10 pH-område ) . Dette er ikke normalt og tegn på alvorlig syreindhold i kroppen . Det eneste tidspunkt er det normalt at have en meget høj urin-pH er, hvis du har været oversvømmelser kroppen med alkalinitet og tvinge det ind i en alkalisk stat med høj basisk stoffer . Der er aldrig et problem med at være for basisk . Det eneste tidspunkt bliver for basisk er et problem er, når kroppen er at skabe ammoniak med henblik på at buffer syrer i blod og væv , og selv da er det ikke alkalitet det er et problem . Problemet er med for meget syre .
For os at opretholde ordentlig sundhed , bør pH i blodet ikke ændre sig. Hvis blod pH afviger for langt fra sin sæt pH 7,34 , kroppen falder offer for sygdom , sygdom og død . Så hvorfor er dette en big deal ? Hvorfor er vi optaget af pH ? Det er noget styret af kroppen , right? Hvad har vi at gøre med det ? Vi har faktisk en masse at gøre med det , for de fødevarer, vi vælger at spise og hvordan vi lever vores liv vil ændre pH i blodet på godt og ondt .
Da blodet er indenfor vores system , er det ikke muligt på daglig basis for at teste pH i blodet . Men en god måde at vurdere pH i blodet er at teste pH af urin og spyt med pH papir . pH papir er belagt med kemikalier , der er beregnet til at reagere med urin og spyt . Papiret er ikke beregnet til prøvning vand eller anden væske :

1 .
Så hvordan gør en person teste deres første morgen pH med papiret ? Jeg foreslår, at få nogle små plastik eller papir badeværelse kopper og bruge koppen til at fange en lille mængde urin , når du tisse om morgenen . Rive en lille stykke af pH papir og dip slutningen meget hurtigt i urinen , og træk papiret ud . Sammenlign farven på det våde papir med farvekort på bagsiden af pH papir pakken . Generelt mørkegrøn er omkring en neutral (7 ) pH , mens farverne mere mod gul er sure og mere i retning af blå og lilla er basisk .
2 .

Så hvad gør du med disse numre ? Hvad nu hvis din pH er meget høj? Hvad hvis din pH er meget lav ? Hvis din pH er inden for en neutral , sund , basisk rækkevidde på 7-7. 2 , så har du intet at bekymre sig om . Fortsætte med at gøre , hvad du gør, som hvad du gør , er arbejder ! Hvis din urin pH er for lav eller for høj (og ikke for højt fra tvinger alkalinitet ) , så er du nødt til at begynde at reparere de skader, du laver på din egen krop . Du er nødt til alkalize kroppen ved at drikke en høj basisk vand hver 30 minutter . Dr. Robert O. Young , forfatter af pH Miracle , foreslår drikke en liter vand for hver 40 £ kropsvægt ( og for hver £ 30 , hvis du motionerer meget ) . Vand er meget vigtigt , især høj basisk vand , da det skyller syreindhold fra kroppen . Jo højere pH i vandet , jo mere syre vil vandet skylle fra kroppen . Til alkalize dit vand , tilsæt et par klemmer af bagepulver ( meget basisk ) til hvert glas vand du drikker . Sørg for at røre den bagepulver i meget godt . Den bagepulver vil bringe pH i vandet op til en god høj basisk pH på omkring en 9 eller 10 .
3 .
Dernæst skal du begynde at spise høj basisk fødevarer og mindske mængden af sure fødevarer i din kost . Ideelt set burde en sund kost være 80 % basisk og 20 % sure . Sure fødevarer er din forarbejdede fødevarer , korn , kød og pasteuriseret mælk . Basisk fødevarer er din basisk frugter , grøntsager , nødder , frø , og rå mejeriprodukter . I Amerika er det almindeligt at finde en enorm slab af kød og en lille del af grøntsager på en gennemsnitlig plade . I en basisk kost , bør disse portioner vendes med kødet er den mindre side elementet portion og grøntsager er den største 80 % af pladen .

gode råd og advarsler


 • Hvis du laver nogle små ændringer og tilbageførsler i din portionsstørrelser , drikke mere høj basisk vand , og omfatter øvelse i din daglige regime , bør du se din første morgen urin pH gradvist begynde at normalisere og nå en 7 . 2 rækkevidde. Du vil føle dig bedre . Du vil have mere energi og vil være mindre træt . Du vil få mindre ømhed og smerter . Endnu vigtigere er, vil du leve et længere , gladere og sundere liv .
 • Oplysningerne i denne artikel er til uddannelsesmæssige formål og er ikke anbefalet som et middel til at diagnosticere eller behandle en sygdom . Alle sager vedrørende fysisk og mental sundhed bør overvåges af et sundhedscertifikat praktiserende kyndig i at behandle den pågældende tilstand . Forfatter hverken direkte eller indirekte dispenserer lægelig rådgivning , heller ikke hun foreskrive de retsmidler eller påtage sig noget ansvar for dem, der vælger at forkæle sig selv .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.