rolle ureter i ekskretionsorganerne systemet

Dit ekskretionsorganerne system er ansvarlig for at fjerne affald fra din krop . Urinlederne er en del af urinvejene og er afgørende for fjernelsen af urin fra kroppen

Det udskillelsesvej System


Som du indånder , er kuldioxid frigives af dine lunger . Sved kirtler foretage affaldsstoffer ud af kroppen gennem porerne i huden . Din kolon udslip af fast affald gennem tarm bevægelser og dine nyrer filtrere flydende affald ud af kroppen i form af urin .

Hvordan Nyrer Work


Som strømmer blodet gennem nyrerne de filtrerer den uønskede mineraler , vand og et stof kaldet urinstof . Urea er en nitrogen-rige molekyle produceres af kroppen . Deres nyrer tage disse uønskede stoffer og danne urin .

blæren


Din blære er placeret under nyrerne og er pæreformet beholder til urin . En voksen blære kan holde cirka to kopper af urin . Muskelsammentrækninger presse blæren og urinen er frigivet fra blæren i et glas kaldet urinrøret og derefter ud af kroppen .

urinlederne


Din nyrer og blære er forbundet af små rør kaldet urinledere . Det er gennem urinlederne at urin passerer fra nyrerne til blæren .

rolle i urinlederne

I en voksen , hver ureter er omkring 16 til 18 inches lang . Uden den urinlederne , ville urin har ingen måde at rejse til blæren fra nyrerne at blive udvist fra din krop .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.