Sådan aftages med kærlighed

Få ting i livet kan få os til at føle skør end ventet noget fra nogen, der ikke har noget at give . Få ting kan frustrere os mere end at forsøge at gøre en person nogen , han eller hun ikke , vi føler skøre når vi forsøger at foregive , at personen er nogen , han eller hun ikke er . Vi kan have brugt år at forhandle med virkeligheden om særlige mennesker fra vores fortid og vores nuværende . Vi kan have brugt år på at forsøge at få nogen til at elske os på en bestemt måde , når denne person ikke kan eller vil ikke .
Det er på tide at lade det gå . Det er på tide at lade ham eller hende gå . Det betyder ikke, at vi ikke kan elske denne person længere . Det betyder, at vi vil føle den enorme lettelse , at der kommer når vi stopper benægte virkeligheden og begynde at acceptere . Vi udgiver denne person at være den han eller hun faktisk er . Vi stopper forsøger at gøre denne person være nogen han eller hun ikke er . Vi beskæftiger os med vores følelser og gå væk fra den destruktive system . Vi lærer at løsne med kærlighed
1 .
Hvad er Detachment ?
være fritliggende betyder ikke, at vi ikke kan nyde noget , eller nyde at være sammen med nogen . Snarere er det henviser til det faktum , at klamrer sig meget stærkt til noget eller nogen giver os problemer . Vi bliver afhængige af det pågældende objekt eller en person bliver viklet ind og co- afhængig. Udstationering er viljen til at være fri . Ligesom Melody Beattie har i sin bog " The Language af Letting Go ", " Vi lærer at give slip på mennesker , vi elsker , folk vi kan lide , og dem, vi er ikke specielt pleje . Vi adskille os selv , og vores proces , fra andre og deres proces . Vi opgive vores stramme hold og vores behov for at kontrollere i vores relationer . Vi tager ansvar for os selv , vi tillader andre at gøre det samme . Vi afmontere med den forståelse, at livet udfolder sig præcis som det skal , for andre og os selv . Den måde livet udfolder sig er god , selv når det gør ondt . Og i sidste ende , kan vi drage fordel af selv de mest vanskelige situationer . Vi gør dette med den forståelse , at en Magt større end os selv står , og alt er godt . " ( Melody Beattie , The Language af Letting Go  © 1990 , Hazelden Foundation . )
2 .
Hvordan man kan udvikle Detachment
grænser

etablere følelsesmæssig grænser mellem dig og den person , sted eller ting , som du er blevet alt for indviklet eller afhængige af . Sætte grænser er ikke kun sundt , men nødvendig for at begynde at få kontrol tilbage over dit eget liv .

3 .
Tag ansvaret
Tag tilbage magt over dit følelser fra personer , steder eller ting , som tidligere har givet magt til at påvirke din følelsesmæssige velbefindende . Du har kun kontrol over dine følelser , følelser og handlinger . Tag ansvar over dig selv, dit liv og alt inden i dig .
4 .
look til din Højere Magt
overgives til din Højere Magt de personer , steder og ting, som du gerne vil have ændret , men som du ikke kan ændre på egen hånd. Hvem eller hvad dit Højere Magt er , at give slip og overdrage de ting , mennesker , situationer og steder , hvor du ikke har nogen kontrol over , er tillid til, at alt vil arbejde sig ud på den måde , hvorpå det skal. Acceptere de ting, du ikke kan ændre for at frigøre dig fra det byrde .
5 .

gøre en indsats
Foretag en forpligtelse til at din egen sundhed og pleje ved at optage til dig selv og din Højere Magt , at der kun er én person , du kan ændre , og det er dig selv og din fred i sindet , balance og sindsro du har brug for at slippe af " behov " for at rette , ændre , rednings -eller helbrede andre personer , steder og ting .
6 .
anerkende dit eget co-afhængige Behaviors
erkender, at det er " syg " og " usunde " at mener, at du har magt eller kontrol nok til at rette , rette , ændre , helbrede eller redde en anden person , sted eller ting , hvis de ikke ønsker at få bedre eller se et behov for at ændre . Husk , kan en anden person, ændringer og få hjælp på egen hånd. Du kan ikke * lave * en person gør noget, de ikke vil eller er klar til at gøre på egen hånd.
acceptere personligt ansvar for dine egne usunde handlinger , følelser og tænkning og ophøre på udkig efter de personer, Til steder, hvor eller ting , du kan bebrejde for din unhealthiness og ulykkelighed
7 .
være et eksempel
Du skal være sund selv blive en " rollemodel " ; For en anden at erkende, at der er noget " galt " med dem , der skal ændres . Kærlige og omsorgsfulde for dig selv er den mest sunde * egoistisk * ting du kan gøre for en anden .

8 .
Detachment med kærlighed er en meget vanskelig , men meget nødvendigt skridt ved at genvinde følelsesmæssige sundhed . Det er en livslang forpligtelse til ens opsving og er noget , der skal praktiseres dagligt . Du kan stadig elske den person , men behovet for at anerkende , når det er blevet for indviklet , afhængige og usunde . Afmonterer med kærlighed er en af de mest kærlige skridt, du kan gøre for dig selv såvel som den anden person .

gode råd og advarsler


 • sætte grænser
 • Du har kun kontrol over dig selv , dine handlinger , dine følelser , følelser og dit liv
 • Stop forsøger at løse , redning , gemme og ændre en anden person , sted eller ting .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.