armbrøst herbicid effekter

Crossbow herbicid er et produkt af Dow AgroSciences-et helejet datterselskab af Dow Chemical Company , der har 4. 500 millioner dollars dollars i globalt salg . Ukrudtsmidlet indeholder et aktivt stof i triclopyr +2,4-D ester , der rapporteres for at kontrollere træagtige planter og børste og helårs løvtræ , men samtidig ikke skade græs . Ifølge udvidet testresultater , er dens skadelige virkninger for mennesker og dyreliv minimal .

Crossbow som en Herbicid


Det herbicider er ikke beregnet til anvendelse på fødevare- afgrøder og er angivet til at være en post-opbygning ( efter stigende har gang) ukrudtsbekæmpelse . Det kan anvendes til sit mål ved hjælp af anordninger, der spænder fra håndholdte sprøjter til traktormonterede spray rigge til at kontrollere væksten i træagtige planter , herunder brombær og gift eg , og alle årlige eller flerårige bredbladet . Det formodes at være resistente over for at blive skyllet væk af regn inden for to timer efter påføring , og bortset fra malkekvæg eller diegivende dyr , er det ikke formodes at være en fare for græssende dyr . Men ifølge etiketten registreret hos Environmental Protection Agency ( EPA ) , hø bør ikke høstes fra marker, hvor produktet har været anvendt inden 14 dage efter ansøgning .

Sundhedseffekter af triclopyr


Den akutte toksicitet ( kortvarige ) virkninger af triclopyr , såsom dem, der skyldes uheld spise , røre eller indånde kemiske , er blevet fastsat af EPA som værende lav . Dette omfatter let irritation af øjnene , og selv om det er irriterende på huden , vil det forårsage hudsensibilisering . Når fodret med laboratorietest dyr for et eller to år , triclopyr forårsaget mindre nyrevægt og pigment deposition ændringer . Laboratoriemus , der fik moderat til høje doser i to år oplevet ændringer i kropsvægt , urin parametre og brissel størrelse . Høje doser af triclopyr forårsagede fald i kuldstørrelse , vægtøgning og overlevelsesevne i forsøgsdyr , og knogledannelse blev forsinket under graviditet . EPA har fastslået, at triclopyr er en Gruppe D kræftfremkaldende-ikke klassificeres som humane kræftfremkaldende . Triclopyr halveringstid er anslået til cirka fem timer for mennesker .

Risikovurdering for mennesker


triclopyr blev revurderet af EPA i overensstemmelse med Fødevarekvalitet Protection Act af 1996 for at bestemme, følsomhed over for spædbørn og børn til fødevarer , der kan indeholde pesticidrester . EPA placeret triclopyr i kategori III , da det viste sig at være mindre giftige i oral og dermal applikationer . Prøver i forsøgsdyr udsat for høje doser af triclopyr resulterede ikke i signifikant stigning i kræftsvulster , opretholde dens klassificering i gruppe D. EPA også fastslået , at mængden af triclopyr , der kan indtages dagligt var 0,05 mg /kg /dag over en helt livsforløb, uden nogen bivirkninger .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.