baldrian & overgangsalderen

Baldrian er tilgængelig fra kiosker og helsekost butikker som en te , i pulverform og i kapsler . Kvinder kan bruge det som en urtekosttilskud i overgangsalderen :

Angst


Symptomer på overgangsalderen kan omfatte angst og humørsvingninger . Baldrian lindrer angst og følelser af nervøsitet hos nogle mennesker.

søvnforstyrrelser


Søvnforstyrrelser optræder ofte i løbet af overgangsalderen . Baldrian er ofte bruges til at behandle søvnløshed og andre søvnproblemer .

Symptomer ikke hjulpet af Valerian


Ikke alle symptomer på overgangsalderen reagerer på behandling med baldrian . For eksempel , hedeture tab af knogletæthed , tab af libido og vaginal tørhed sjældent bedre med Baldrian .

Dosering


Den anbefalede dosis af baldrian kan variere , men 600 mg til 900 mg pr dag er det almindeligt anbefalede dosis . Hvis Valerian bliver brugt til at behandle søvnløshed , kan den fulde dosis tages om aftenen . Hvis det bliver brugt til at behandle angst eller andre symptomer , kan den fulde dosis deles i tre eller fire mindre doser og tages i løbet af dagen .

Sikkerhed Valerian

Mange læger og andre eksperter mener, baldrian at være sikkert for de fleste kvinder . Alligevel er der kun få studier af dets sikkerhed eller virkning . Kun kvinder i samråd med deres læge skal bruge baldrian .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.