behandling til babyer med maven influenza

Viral gastroenteritis , også kendt som maveinfluenza , er en tarm infektion forårsaget af en virus, der kan føre til diarré , opkastning , kvalme , kramper , og til tider feber . Maven influenza er udbredt i babyer og vil normalt løbe sit løb over en periode på et par dage til en uge . Selv om der er nogen traditionel medicin for at helbrede mave influenza , er der flere ting, der kan gøres for at hjælpe din lette dit barns lidelser og fremskynde inddrivelsen processen

Settle mave


Ifølge Ohio Health Center , bør du ikke give mad eller drikke i et par timer efter et udbrud af opkastning eller diarré , så dit barns mave at bundfælde sig.

Oral opløsning Drinks


Ohio Sundhed foreslår at genoprette den tabte væske i din babys system med tilførsel drikke så ofte som muligt . Undgå vand og i stedet vælge drikkevarer er lavet specielt til børn og babyer , såsom oral tilførsel elektrolyt løsninger .

Kost


Hold din baby på en kedelig kost med let fordøjelige fødevarer såsom bananer , toast og ris . Ohio Sundhed , at du bør undgå fødevarer som slik og sodavand .

Formel eller modermælk


Ifølge University of Maryland Medical Center , skal du fortsætte med at fodre din baby modermælk eller modermælkserstatning sammen med andre tilføjet ekstra væsker .

ekstra hvile

Per Ohio Sundhed , da din babys system vil blive svagere , give så meget ekstra hvile som muligt .

Medicin

Ifølge University of Maryland Medical Center , antibiotika gøre ikke hjælpe maven influenza og anden medicin kan forlænge infektionen . Rådfør dig med din børnelæge , før der gives nogen medicin .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.