ben svaghed på grund af graviditet

Det er ikke usædvanligt for en kvinde at udvikle en tilstand kaldet iskias , når hun er gravid , selv om iskias kan ske når som helst . Når en kvinde er gravid , er der pres placeret på iskiasnerven , fordi hun er tungere og hendes krop konfiguration er ændret . Dette kan resultere i rygsmerter , ubehag og ben svaghed

Identifikation


Iskias opstår, når den iskiasnerven er blevet betændt , så noter Arhtirtis-behandling-og-relief . com . Betændelse rejser til de lag af muskler , der er i dine balder og på bagsiden af låret .

Årsag


En af de væsentligste årsager til iskias er en svulmende lavere lumbal diskusprolaps , som komprimerer en af nerve rødder . Piriformis syndrom kan også resultere i iskias . Den piriformis muskel strækker sig fra den side af korsbenet til toppen af lårben på din hofteleddet , der føres over iskiasnerven , mens undervejs . Når piriformis strækkes det kan irritere og komprimere iskiasnerven .

Faktorer


Den smerte , at en kvinde oplever under graviditeten er ikke nødvendigvis skyldes barnet trykke på iskiasnerven . Iskiassmerter kan være resultatet af en beskadiget disk i rygsøjlen , i henhold til Womenshealthcaretopics. com . Dog kan selve graviditeten være årsagen . Graviditet iskias kan opstå , når livmoderen trykker på iskiasnerven , mens fosteret er i vækst, ifølge Sciatica. co. uk . Det er muligt for trykket af fostret til at forårsage en disk til forrykke og dette resulterer i iskias .

Potentielle


Gravide kvinder er mere tilbøjelige til at opleve en disk skade . Når dette sker , betændelse dukker op i vævet , hvilket lægger pres på og komprimerer nerverne . Dette resulterer i smerter og potentielle ben svaghed

Symptomer

Symptomer på iskias omfatter følelsesløshed i et ben eller en fod , smerter i ryggen af bækken, der udstråler ned til din fod , smerter i lænden ; brændende eller jagende smerte i lænden , røv eller ben og en prikken og stikken fornemmelse i benet eller nederste del af ryggen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.