hvad er årsagerne til anfald i teenage kvinder ?

En beslaglæggelse kan have mange årsager og symptomer . Det kan manifestere sig som en person simpelthen stirrer ud i rummet i et par øjeblikke , eller det kan være en grand mal anfald , der består af voldelige rystelser og tab af bevidsthed . Hvis en person har et anfald , bør hun søge lægehjælp med det samme

Epilepsi


Den mest almindelige og velkendte årsag til krampeanfald er epilepsi . Epilepsi består af episoder med unormal hjernefunktion forårsaget af overexcited elektriske signaler i hjernen . Årsagen til epilepsi er ofte ukendt .

Stroke


Faldet i blodforsyningen til hjernen kan forårsage et slagtilfælde , som igen kan fremkalde epileptiske anfald.

stofbrug


Stofbrug i teenage kvinder er fælles , og beslaglæggelser kan være en bivirkning . Tager eller fratagelse af visse stoffer såsom alkohol , kokain , amfetamin og andre rekreative medicin kan fremkalde epileptiske anfald.

kvæstelser i hovedet


hovedtraume kan medføre anfald . Hvis din teenager har oplevet en skade i hovedet , være opmærksom på muligheden for beslaglæggelser . Hvis en beslaglæggelse opstår efter en skade i hovedet , se en læge med det samme .

Infektion

Infektioner såsom meningitis , neurosyphilis og hjernebetændelse kan påvirke hjernens funktion og fremkalde epileptiske anfald. Hvis din teenager har haft en alvorlig infektion , se for beslaglæggelse aktivitet .

Dehydrering

Svær dehydrering kan fremkalde epileptiske anfald. Vær sikker på din teenager tager drikker nok vand . Hvis din teenager er planer om at gå vandreture eller deltager i idræt i skolen , fremhæver betydningen af hydrering .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.