hvad er effekten af aldring på det muskulære system ?

Aging tager sit præg på alle systemer i kroppen , men musklerne er et af de områder der er hårdest ramt . Tabet af muskelmasse og tone begynder på om alder 35 og fortsætter i hele resten af livet

Muscle Struktur


Muskel består af fibre , som er i stand til kontraktindgåelse og frigive til at gøre arbejdet . Mitochondrier i muskelcellerne magten disse sammentrækninger ved at konvertere adenosin trifosfat ( ATP ) til energi .

Fordeling


Aging muskler skrumpe i størrelse , både på en bulk plan og som individuelle muskelfibre nedgang i antal og størrelse . Muskel også mister masse i form af vandtab , som aldring muskelfibrene er mindre i stand til at holde vand end unge muskelfibre .

Ophobning


Normal muskel er i stand til bulking op og blive stærkere . Som mennesker alder , er denne evne hindres . Muskelvæv , der er blevet tabt nogle gange erstattes af fibrøst væv i aldring voksne .

Mitokondrier


Mitokondrier , som ofte kaldes " kraftværker " af celler , har været impliceret i fordelingen af musklen som mennesker alder . Generne i mitokondrierne langsom deres virksomhed, som forsinker vækst og vedligeholdelse af muskler .

Forebyggelse

Vægttræning kan hjælpe bremse nedgangen i musklen i aldring og hjælpe med at opbygge nye muskler til at erstatte det, som allerede var tabt . Motion også øger genekspression i mitokondrierne , så musklen til at reparere og regrow selv .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.