hvordan man kan absorbere prednison efter gastrisk bypass

Typisk efter gastrisk bypass størrelsen af maven er kun tilstrækkelig til at holde en ounce af mad eller væske . Den lille størrelse i maven hjælper patienter ved at spise mindre portioner af fødevarer og tabe sig. De fleste gastric bypass patienter føler fuld efter at have drukket ca 03:58 små slurke af en drink eller spise 03:58 spiseskefulde af fødevarer. Dog kan den lille størrelse af maven også gøre det svært for patienterne at træffe, og absorbere medikamenter, især da gastrisk bypass- patienter bør ikke sluge piller , der er for store til at passe gennem et sugerør . . Følg nedenstående trin for at succes tage og absorbere prednison :

1 .
Vent mindst en time efter at have spist for at tage prednison . Dette er vigtigt , fordi prednison bedst absorberes på en tom mave .
2 .

Tag prednison pille ved at placere det et lille glas appelsinjuice eller andre drikkevarer rige på C-vitamin og drikker det gennem et sugerør . Tage predisone med orange juice er gavnligt , fordi C-vitamin i saften , vil støtten i absorptionen af prednison .
3 .
Kontakt din kirurg eller apotek at spørge , om det prednison pille kan skæres eller knuses , hvis p-piller er for stor til at tage med et sugerør . Hvis pillen kan skæres , skære det i små nok stykker til at passe gennem et sugerør , og følg trin et . Hvis pillen kan knuses , knuse pillen og bland det i en spiseskefuld af æblemos eller yoghurt for at tage p-piller .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.