hvordan man kan ansætte et hjem sundhedspleje arbejdstager

Hvis du har en ældre forælder , særlige behov, barn eller en person tæt på dig , der har brug for hjælp med daglige gøremål og egenomsorg , kan et hjem helbred aide være en redningskrans . Mange statslige programmer tilbyder i hjemmet sundhedspersonale , hvis patienten får social sikkerhed, er deaktiveret eller er på en fast indkomst . Kontakt senior ombudsmand i dit område for at se om et hjem helbred aide kan tilbydes gratis . Ellers er der er måder at sikre, at den person, du leje til din elskede er pålidelig , troværdig og kvalificeret .
1 .
Kontakt din senior ombudsmand program til at få en liste over hjem sundhedspersonale . Det kan også henvise dig til hjemmet sundhedspleje agenturer , der har en stab af uddannede , kvalificerede arbejdskraft. Disse kontorer vil opkræve et gebyr for placeringen , men de har allerede udført alle baggrundskontrol for dig og vil obligation arbejderne . Ellers placere en annonce i den lokale avis for et hjem sundhedspleje arbejdstager eller brug Craigslist .
2 .
Interview ansøgeren du har valgt . Vær sikker på at indføre den potentielle medarbejder til den person, hun vil være at bistå og noter deres samspil . Om der vil være enhver patient overførsler , skal du sørge for kandidaten ved, at der vil være nogle , der er involveret løft . Spørge, om hun har nogen erfaringer omsorg for personer med lignende forhold . Hvis hun vil være forpligtet til at gøre noget køre til lægebesøg eller købmandsforretninger , så sørg for hun har en gyldig licens og forsikring . Hvis den potentielle medarbejder ryger , kan dette være et problem , hvis hun skal arbejde omkring ilt .

3 .
Udfør en baggrundskontrol på kandidat, du vælger . Kører en kredit rapport er obligatorisk , hvis den potentielle medarbejder har stor gæld på kreditkort, kan du ikke vil have ham alene i huset med værdigenstande og adgang til penge og finansielle data . Spørg efter kandidatens CPR-nummer og fødselsdato , så kontakt en kreditoplysningsbureau online . Ring til den kommende medarbejders referencer . Vær sikker på at tale med en tidligere kunde eller kundens værge og lære om de omstændigheder, hvorunder vedkommende har forladt .
4 .
Sørg for, at hjemmet sundhed aide screenes for tuberkulose . Hvis hun ikke har en aktuel test på fil med amtet , sørge for den kommende medarbejder skal testes ved en erhvervsmæssig testfacilitet . Vær dog opmærksom på , at en borger kan teste positive for tuberkulose endnu ikke har symptomer , TB er kun transmissible i den aktive tilstand . Selv om et hjem sundhed aide vil følge sterile forholdsregler , hvis der bistår kunden med toiletbesøg eller narkotika administration , er det altid en god ide at vide om eventuelle risici forbundet med sådanne tæt kontakt .
5 .

Sørg for, at hjemmet sundhedspleje arbejdstager har en aktuel CPR certificering på plads , medmindre din elskede har en DNR ( Vil ikke genoplive ) direktivet .

Tips og Advarsler


 • Kontakt boligejer forsikring luftfartsselskab at se om du bliver nødt til at indgive sin ryttere på din politik i tilfælde af, sundhed aide er tilskadekomne på stedet , mens de udfører sit job .
 • Du vil blive forpligtet til at indgive en formular 1099 med IRS , hvis du hyre hjem sundhedspleje arbejdstager selv . Et agentur vil dække dette papirarbejde , hvis du bruger sin personaleløsninger .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.