hvordan man kan bære rundt på en tynd tegnebog og gemme din ryg

Vidste du, at det ikke kun er tynde tegnebøger visuelt tiltrækkende , men de kan have betydelige sundhedsmæssige fordele ? Â Undersøgelser har vist, at tykke tegnebøger kan forårsage tilbage stamme . Â Når du sidder på en tyk tegnebog den bule , kan give et ujævnt pres på din ryg og i ekstreme tilfælde fører til skade på iskiasnerven . Â Men med alle de kreditkort , identifikation og andre regninger , hvordan det moderne liv , hvordan gør man slippe af sted med en tynd tegnebog ? Â Med lidt dedikation kan du arbejde din vej til en tynd tegnebog , og kan gemme din ryg .
1
Fjern ting , der virkelig ikke hører hjemme i din pung . . Â Tag poster, herunder kvitteringer , udnævnelse påmindelser , fotos osv. , der har tendens til bare akkumulere .
2 .
Carry kun vigtige kort . Â For de fleste mennesker en tynd tegnebog kun har deres kørekort , en eller to kreditkort og eventuelle andre vigtige id . Â Sæt alle dine dagligvarer medlemskab , lånerkort osv. på en nøglering . Â Hvis kortet ikke har et hul , skal du bruge en hole- punch til at gøre en .

3 .
Fjern alle de små regninger på din tegnebog . Â Carry lige penge nok til dit daglige behov .
4 .
Køb en speciel tynd tegnebog . Â Skinny tegnebøger er bygget specielt tegnebøger , der kan findes på internettet eller på specialbutikker . Â En anden mulighed er at bruge kun en penge clips.
5 .

Når du har en tynd tegnebog , skal du sikre dig, rense det ud på en regelmæssig basis .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.