hvordan man kan bruge naturlige candida albicans helbredelsesmetoder , at arbejdet

Candida albicans er en type bakterier , som naturligt findes i kroppen . Typisk , er Candida holdes i skak af andre typer af gode bakterier , så der er en naturlig balance . Når Candida blomstrer og vokser stærkere end de gode bakterier , infektioner og problemer kan opstå . De mest almindelige infektioner , som opstår på grund af Candida er gær infektioner , som resulterer i smertefulde brændende , kløe og udflåd fra skeden . Naturlige anti-Candida behandlinger kan forhindre Candida fra tilgroning og forårsager problemer .

1 .
Spis yoghurt . Overraskende , kan en af de bedste anti-Candida behandlinger findes på købmand . Yoghurt med levende kulturer som acidophilus og probiotika kan forhindre tilgroning af Candida . Det hjælper kroppen opretholde balancen mellem de gode og "dårlige " bakterier , så infektioner ikke opstår . Spise en container af yoghurt naturel hver dag kan forhindre tilgroning af Candida . http://www. livestrong. com/article/43229-candida-cleansing-probiotics/
2 .

skære Sugar . En anden af de bedste naturlige Candida albicans helbredelsesmetoder kan findes ved at fjerne sukker fra kosten. Fødevarer, der indeholder store mængder af sukker , som f. eks pakket slik , sodavand og slik , kan hjælpe Candida trives i systemet . Ved at skære ud for sukker , vil enkeltpersoner effektivt hjælpe ' sulte ' de bakterier , så det dør .
3 .
drikke vand. Øge indtaget af vand er en fantastisk måde at reducere Candida . Candida sker i blæren , urinveje eller vagina , og kan skylles ud med vand . Jo længere væsken forbliver i blæren , jo mere Candida formerer og vokser . Men da blæren er skyllet ud , er det steriliseret og skylninger bakterierne væk . Et individ bør drikke mellem 8 og 10 fulde glas vand hver dag . Tilføjelse tranebærsaft kan også være en effektiv anti-Candida behandling .
4 .
Brug borsyre stikpiller . En stor naturlig kur mod Candida er Borsyre . Denne syre er forholdsvis svag , og bruges til mange forskellige ting , herunder en insekticid og antibiotikum . Enkeltpersoner kan behandle gær infektioner forårsaget af Candida ved at udfylde 00 kapsler med borsyre og indsætte dem i skeden natten , før sengetid . To kapsler skal indsættes, og dette bør gentages i tre til fem nætter . Borsyre bør aldrig anvendes af gravide kvinder, og skal aldrig blive taget internt . Se Alt Med for yderligere oplysninger . ( Ressourcer )

5 .
Douche med eddike og vand . Douching med eddike og vand er en effektiv behandling for Candida albicans i skeden . Denne metode vil skylle bakterier fra skeden og medvirker til at genetablere balancen mellem det naturlige bakterier i kroppen . En kop eddike skal bruges til hver gallon vand . Kvinder bør douche en gang om dagen med denne behandling i en uge , og de bør begynde at se resultater efter et par dage .
Med disse naturlige behandlinger , kan kvinder hjælpe med at holde deres kroppe sunde og fri for en overvækst af Candida , og den efterfølgende infektioner og problemer så godt.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.