hvordan man kan donere en navlestreng til stamcelleforskning

Ifølge Viacord Core Blod og forskning , er navlestrengen donationer bruges til at behandle 80 forskellige sygdomme --- og voksende . Du kan medvirke til at øge dette antal ved at donere din navlestreng på tidspunktet for dit barns fødsel . Bemærk, at du måske ikke har kontrol over , om en donerede navlestrengen bruges til direkte redde nogens liv eller til forskning . Faciliteter, der høste stamceller fra navlestrengsblod har en tendens til at levere både patienter og forskere med stamceller . Et forskningsprojekt sygehus kan være mere tilbøjelige til at bruge dem til forskning end en blodbank ville .
1 .
Find et lokalt hospital eller et offentligt ledning blod bank er interesseret i sådan en donation . Teknisk set navlestrengen i sig selv er ikke interessant , men i stedet de stamceller i ledningen blod . Desværre kan denne søgning tage tid . Disse faciliteter er få --- men voksende i antal . De Marrow. org og Viacord. com links i afsnittet Ressourcer nedenfor, kan være en hjælp i din søgning . Eller ring Cryobanks på 800-869-8608 .
2 .
Besøg bank eller sygehus på din 34. svangerskabsuge ( en halv måned fra forfaldsdagen ) . De vil tage en blodprøve fra dig at afgøre, om du har blod problemer, som ville diskvalificere dig som donor .

3 .
Udfyld deres samtykke form i løbet af dette besøg , officielt at give dem tilladelse til at tage donation . Fra hereon , er sagen i hænderne på lægen , der vil spare ledningen på barnets levering .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.