hvordan man kan få medicinsk service uden forsikring eller penge

Lægeydelser kan være dyrt , hvis du ikke har en sygeforsikring . Heldigvis findes der flere programmer , som stater , amter , byer og andre offentlige enheder, yde en vis bistand til personer, der ikke har nogen sygeforsikring , på lidt at ingen omkostninger :

Find Medical Services


1 .
Gå til din tilstand regering hjemmeside , hvor du kan finde information om sundhed tjenester , sygesikring og lægehjælp programmer . Også den føderale Ministeriet for Sundhed og Human Services ' hjemmeside giver et link til en anden side kaldet " familier " , som vil hjælpe dig med at identificere dine behov . Sitet viser oplysningerne om sundhed , finansiel bistand, sygeforsikring , sikkerhed og statistik .
2 .

Hvis du klikker på " Sundhed " emne under DHHS /Familier fanen , vil det direkte dig til delemner til dine særlige behov . Disse omfatter børn og spædbørn , teenagere , forældre /voksne , seniorer, veteraner , Pårørende , Personer med handicap, og andre . Hvis du klikker på et af disse links vil du blive dirigeret til oplysninger om EU -centre og klinikker , der giver gratis lægehjælp eller reducerede omkostninger for tjenester , du modtager.
anden kilde til information, er Sundheds Resource Services og Administration . Dette websted indeholder et link til klinikker og community centre såsom det DHHS , der giver gratis eller reduceret gebyr tjenester til dig og din familie .
3 .
Ring til kontakt numre anført at finde som centre er tæt på din placering , og hvordan du drage fordel af sådanne programmer . Lav en aftale og gå til centrum . Når du søger tjenester fra udbydere, der kræver, at du bevise din indkomst , skal du give en kopi af din W -2 for det foregående år eller nuværende løn artikler fra din arbejdsgiver . Den person gennemgå materialet vil afgøre, om du er berettiget til gratis eller nedsatte ydelser baseret på deres løn beløbsgrænserne eller baseret på den føderale fattigdomsgrænse for indeværende år .

gode råd og advarsler


 • Hvis du en søgning på internettet for at finde din tilstand 's forsikring kommission , kan du finde oplysninger om lokale programmer , hvor udbyderne af pleje giver gratis screeninger og tjekke op i løbet af måneden og året . Disse tjenester er generelt frit til de deltagere .
 • Hvis du absolut skal lægelige ydelser i en nødsituation , skal du gå til din lokale hospitals skadestue . Du kan bede om en professionel høflighed fra hospitalet og andre udbydere , der yder pleje til dig i denne situation, når du modtager en regning for besøget . En professionel høflighed er en anmodning til hospital eller andre udbydere af pleje til rabat din regning eller justere balancen helt . Du kan finde nummeret til udbyderens fakturering kontor på den medicinske regningen , der er sendt til dig . Ringe til fakturering selskabet og spørge om at forhandle den balance .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.