hvordan man kan falde i søvn hurtigere end normalt

Er du har problemer med at sove ? Ønsker du at falde i søvn , men du kan bare ikke ? Nå , vil denne artikel give dig svarene på disse problemer :

1 .
Det Tyrkiet OPTION
Tyrkiet har en særlig kemisk stof i det såkaldte L-Tryptofan . L-Tryptofan gør dig søvnig . Der plejede at være piller for dette, men du kan ikke købe dem længere . Hvis du spiser kalkun lidt før sengetid , er du sikker på at falde i søvn meget hurtigere end normalt .
2 .

læse en bog
Find en dejlig bog at du er interesseret i , hvis du ikke allerede har . Hvis du ikke er en stor læser du behøver ikke at læse denne bog , medmindre det er nat og du ønsker at falde i søvn hurtigere . Hvis du ikke ønsker at forpligte sig til en bog , kan du lige har læst et ugeblad eller noget af den slags .
3 .
drikke noget vand
Vand er en meget god måde at hjælpe dig falde i søvn . Det slapper dig, hvis du drikker det lige før du lægger ned .
4 .
SØRG din madras er blød og til din smag
Ingen kan lide at sove på en overflade, der er hård eller for blød . Sørg for, at din madras (eller hvor du sover ) er efter din smag . Hvis det ikke føles behageligt , det er helt sikkert en del af , hvorfor du ikke kan falde i søvn hurtigere . Du bør gå få en ny madras , da dårlige madrasser kan føre til ryg og nakkeskader .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.