hvordan man kan holde sig sund , når familiemedlemmer er syge

At undgå udsættelse for bakterier og vira, der forårsager forkølelse og influenza er næsten umuligt , især når pasning af et sygt barn eller et andet familiemedlem . Men det er muligt at minimere risikoen for at blive smittet ved at tage et par forholdsregler rundt i hjemmet og ved at styrke immunsystemet for at hjælpe kroppen med at bekæmpe off angribere . Immunforsvaret er ikke et enkelt organ , men en kompleks serie af indbyrdes forbundne reaktioner . Støtte til disse reaktioner kræver en hel -krops tilgang, som involverer kost, hvile , fysisk aktivitet , stress ledelse og passende kosttilskud .

1
Undgå at sprede sygdommen omkring dit hjem . . Isolere de syge enkeltpersoner i et rum , hvis det er muligt , og give et særskilt sæt af håndklæder , fade , glas og spise køkkenredskaber. Hvidvaske sengetøj i varmt vand med ¾ kop klor blegemiddel. Sættetid porcelæn og redskaber , der anvendes af den syge person i 1 gallon af varmt vand med 2 spsk . klor blegemiddel i 10 minutter, vask derefter normalt . Vask hænderne grundigt efter at have tilbragt tid sammen med den syge .
2 .

Opretholde en positiv mental indstilling af praktiserende stresshåndtering. Mindfulness meditation , visualisering , dyb vejrtrækning teknikker og endda griner stimulere immunforsvaret . Forskning offentliggjort i tidsskriftet Applied Psychophysiological Biofeedback konkluderes, at patienter med lavt antal hvide blodlegemer ( en markør for nedsat immunitet ) oplevet en betydelig stigning i hvide blodlegemer efter visualisering øvelser .
3 .
Spis friske , hele fødevarer . Forarbejdede og fastfood er nemt og hurtigt , men de tager en vejafgift på immunsystemet . De tomme kalorier i disse fødevarer erstatte de næringsstoffer vores krop behøver for at fungere ordentligt , hvilket gør det sværere at forblive raske . Hvis du har fast food , balance det med friske , hele fødevarer i flere dage efter . Drik masser af frisk , forår eller rent ioniseret vand til ophold hydreret . Undgå koffein , alkohol og sukkerholdige drikke som sodavand , da disse fungerer som diuretika , rødmen tiltrængt væske ud af kroppen .
4 .
tillægget med immun-styrke antioxidanter som vitamin C og D3 . Tag mindst 4. 000 mg C-vitamin to gange dagligt . I modsætning til andre pattedyr , kan menneskelige organer ikke gøre C-vitamin , så supplerer er vigtigt . En 2009 undersøgelse af næsten 19. 000 voksne , rapporteret i Archives of Internal Medicine , fandt , at personer med de laveste blodets indhold af vitamin D3 var mest sandsynlighed for at udvikle øvre luftvejsinfektioner . En simpel blodprøve kan afgøre, vitamin D3 niveau . Brug kosttilskud som anbefalet af en sundhedsperson .

5 .
Få otte eller flere timers søvn hver nat . For lidt søvn svækker immunsystemet , som er genoprettet under søvn . Hvis otte timer på en strækning ikke er muligt , tage en dagtimerne lur .
6 .
Regelmæssig motion , men moderat . Anstrengende motion øger risikoen for at udvikle infektioner , men som angivet i medicin og videnskab i Sport Motion , en 30- minutters gåtur styrker immunforsvaret markører .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.