hvordan man kan slippe af ble udslæt i et nyfødt barn

Når en baby får en ble udslæt , er det hverken sjovt for barnet eller den plejere . Hos spædbørn det yderste lag af huden er sårbar . Ekstra fugtighed bistår i fordelingen af stratum hornagtig , der forårsager hudirritation : ble udslæt. Årsager til ble udslæt omfatter at blive udsat for længere perioder af fugtighed og er som regel skyldes sjældent ændret bleer , slidte , affald og brug af plast bukser , der dækker barnets bleer . Men når udslæt udvikler , kan det løses med følgende : :

1 .
Når Baby snavsede en ble være sikker på at ændre det omgående. Det er bedre at gå gennem et par ekstra bleer , end der er din lille bundt af glæde i smerte .
2 .

Når du skifter ble være sikker på at rengøre det ramte område ved hjælp af kommercielle klude eller en vaskeklud og varmt vand .
3 .
Brug en ble udslæt creme på Baby 's bund . Der findes flere typer af ble udslæt cremer på markedet . Vær sikker på at vælge en betroet mærke . For at sikre korrekte resultater bruge cremen hver gang du skifter dit barns ble . Må ikke være bange for at sætte en rigelig mængde af cremen på dit barns bund . . . det giver øjeblikkelig lindring og baby vil sætte pris på jeres indsats . Mange gange , din baby vil stoppe græde , mens du anvender cremen .
4 .
Sørg også gælde cremen til Baby 's inderlår som arealer i huden ved kanten af ble er også tilbøjelige til at ble udslæt forårsaget af hyppige gnidning .

5 .
Det er også en god ide at bruge en baby majsstivelse . Majsstivelse og cremer kan vekslede mellem ændringer .
6 .
Når du sætter en ble på Baby , er det nødvendigt at sikre, at bleen ikke er for stramt .

7

Du kan også prøve at have Babytøj en størrelse større af en ble dette vil muliggøre yderligere luftgennemstrømning , men være opmærksom på, at siderne er sikkert, så du ikke ender op med en rod i Baby 's outfit i stedet .
8 .
Prøv at undgå plastik belægninger . Disse tillader ikke ordentlig luftgennemstrømning til bleområdet og forårsager svedtendens fugt . Dette kan medføre svampevækst .
9 .
Korrekt luftstrømmen er nødvendigt for udslæt til at helbrede. Luftstrømmen vil forhindre sveden som hjælper i ble udslæt . Dette kan gøres nemt ved at have dit barn gå uden bleer i korte perioder af gangen.

gode råd og advarsler


 • bleudslæt normalt går væk i løbet af et par dage . Hvis udslættet varer og /eller er ledsaget med en feber eller diarré i mere end 24 timer, er det bedst at kontakte din læge for yderligere hjælp , kan der være noget mere alvorligt , der skal en tendens til .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.