hvordan man skal indsamle data til en plan om at stoppe med at ryge

Rygning forårsager kræft , producerer farlige passiv rygning og forurener vores miljø . Gør en beslutning om at forlade , er det første skridt til at bryde den afhængighed, og kan ved første øjekast synes overvældende . Men der er hjælp gennem forbrugernes midler , som giver vejledning i, hvordan man kan skabe et rygestop plan . De ressourcer omfatter tips om at indsamle data til at hjælpe dig lykkes
1 .
Besøg smokefree. gov . Denne hjemmeside, lavet af en gren af National Cancer Institute , giver vigtige oplysninger om rygning statistik og farer , samt værktøjer som kan hjælpe dig holde op med at ryge. Du kan indsamle data om hvordan man forbereder sig at holde op med at ryge , og hvordan man bo røgfri .
2 .
Anmodning undervisningsmateriale . Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse , kan undervisningsmateriale og ressourcer rekvireres ved at ringe på ( 800 ) fra 784 til 8. 669 . Materialer leveres, såsom en forlade plan og lokale henvisninger kan være nyttigt i planlægger at holde op .

3 .
Gør matematik. Hold styr på hvad du bruger på at ryge hver måned. Omkostningerne kan overraske dig . Hvis du ryger bare en pakke cigaretter om dagen , et gennemsnit på $ 5 hver , kan du spare omkring $ 150 per måned ved rygestop . En regnemaskine , der vil gøre det math for dig , er tilgængelig på smokefree. gov .
4 .
Tal med din læge . Din læge kan være en vigtig ressource i din plan at stoppe med at ryge . Din læge kan give dig recept muligheder for at hjælpe dig holde op med at ryge.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.