hvorfor Johnson’s baby shampoo ikke forårsage tårer ?

Johnson 's Baby Shampoo er en klassisk baby shampoo bruges af mange nye mødre . Ifølge Johnson 's , " er mild , tåreløse formel baby shampoo så skånsom for øjnene som rent vand . " det Et nærmere kig på produktet fortæller os , hvorfor formlen er sikkert og ikke-irriterende for babyer

Om


Johnson 's Baby Shampoo skylninger hurtigt for let badetid . Formlen efterlader en frisk duft .

Sæbe-fri


Det allergivenlige shampoo er sæbe-fri , hvilket betyder at det stadig vil effektivt rense din babys sarte hud uden brug af skrappe kemikalier . Denne sæbe-frit indhold er en af grundene Johnson 's Baby Shampoo er klassificeret som " tåreløse , " som almindelig sæbe kan brænde øjne og potentielt irritere huden

Alkohol fri


Johnson 's Baby Shampoo er alkohol-fri . produkter , der indeholder alkohol kan være meget tørre og irriterende på huden .

Eye bedøvende rygter fjernet


Johnson Johnson har rettet bekymring , at nogle tåreløse baby shampoo bruge en ingrediens til følelsesløs øjnene for at forhindre rivning . I " Frequently Asked Questions "på selskabets hjemmeside, at Johnson 's stater " påstanden kemikalier er tilføjede, at følelsesløs barnets øjne er helt forkert . Årsagen Johnsons ® shampoo formler ikke irriterer øjnene er milde formulering, der har gennemgået en omfattende kliniske forsøg og har vist sig at være så skånsom mod øjnene som rent vand . "

Ingredienser

Mens Johnson 's Baby shampoo ikke kan identificeres som et naturligt produkt , er den shampoo formuleret med meget milde ingredienser. sulfater , eller lys vaskemiddel , der anvendes til at rense er blide og fjerne skidt og snavs uden tung kemikalier eller bivirkninger .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.