jacuzzi & bakterier

En jacuzzi eller boblebad er en fantastisk måde at slappe af i slutningen af dagen , men uden ordentlig vedligeholdelse kan havnen skadelige bakterier . Rengøringscyklussen fjerner partikler , men ikke desinficere vandet . Der er andre måder at sikre, at jacuzzi er bakterier-fri

Effekter


Bakterier kan komme ind i huden , som folk i blød i det varme vand , og dampen frigiver det i luften , der forårsager hud og lunge -infektion . Dyserne skaber bobler og en tåge fyldt med bakterier , hvis det er til stede i vandet.

Monitor


Test kits tjekke jacuzzi pH og klor niveauer og har brugsanvisning . Klor er målt i milligram pr liter , og de bør ligge mellem 3 og 5 milligram per liter . PH skal være mellem 7,2 og 7,6 .

Shocking


" chokerende " din hot tub forstås tilføje klor eller en ikke-chlor chok såsom kalium monopersulfate ( MPS ) . Dette nedbryder organisk affald og genopretter vandkvalitet og klarhed . Det vil også ændre irriterende kloraminer tilbage til aktiv klor .

Brom


Brom er et populært alternativ til klor renser , fordi det er mindre hård ved huden .

Vedligeholdelse

Husk at kontrollere niveauet og regelmæssigt chok jacuzzi . Det bør også tømmes regelmæssigt og tørres ned med et rengøringsmiddel , og filtre skal rengøres og erstattes pr fabrikantens anvisninger så godt.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.