kan du gøre en DNA- test , mens gravid ?

. Fastlæggelse af faderskabet til et barn er vigtigt for at indsamle økonomisk og følelsesmæssig støtte , samt give en præcis sygehistorie for barnet og ro i sindet for den vordende moder

Fostervandsprøve


DNA- test kan udføres før barnet er født ved hjælp af en medicinsk procedure kaldet fostervandsprøve , hvor en lille mængde amnionvæske trækkes tilbage via en kanyle , der er sat ind i mors mave .

Chorion Villus Sampling


chorion villus stikprøver ( CVS ) er en prænatal DNA-test , der kræver en nål , der skal indsættes i skeden og gennem livmoderhalsen for at få en prøve af chorionic villi . Disse finger-lignende væv er knyttet til livmoderen og har samme genetiske makeup som de befrugtede æg .

Tidsramme


Fostervandsprøve udføres i andet trimester , typisk mellem det 14. og 20. uge . CVS kan foretages tidligere , hvor som helst fra den 10. til 13. uge af graviditeten . Faderskab Resultaterne er generelt tilgængelige inden for 5 hverdage efter prøven er afsluttet .

Cost


Omkostningerne til faderskab test er afhængig de former for tests , der vil blive gennemført, og det område af landet , hvor testen vil være afsluttet, men kan variere fra $ 400 til $ 2. 000.

Advarsel

Der er alvorlige risici forbundet med prænatal DNA procedurer , herunder skade på fosteret og abort . Kramper , blødning fra skeden eller tab af amnionvæske kan forekomme så godt.

Laboratory Akkreditering

Den amerikanske Graviditet Association anbefaler faderskab testning skal udfyldes af et laboratorium , der er blevet akkrediteret af den amerikanske Association of Blood Banks .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.