øre hårvækst

Selvom det ikke er ofte en samtaleemne , og ikke noget mange gerne høre om , er øre hårvækst et reelt problem for mange mænd . Menes af nogle at være en arvelig egenskab , er bevis mangler at støtte denne teori . Ørehår har en funktion , men når det mærkbart vokser , nogle foretrækker at skride til handling

Betydning


Øre hår skærme og beskytter kroppen mod skadelige stoffer . Som mænd alder og deres hormoner svinger , kan øre hårvækst stige.

Overvejelser


Spørgsmålet om sind mange mænd er , hvordan man kan slippe af øre hår. Barbering, øre barbermaskiner , pincet , lasere , og hårfjernere er måder at fjerne , trim, og rydde op øre hår.

Effects


Det er vigtigt at holde ørerne rene . Overskydende hår kan forårsage ørevoks at blive fanget i follikler resulterer i midlertidige høretab . Aftørring ydre ører med en varm og fugtig klud hjælper .

Forholdsregel


alle forholdsregler skal træffes , når du fjerner øre hår . Pleje og forsigtighed er nødvendig , når en tendens til øre hår for at forhindre nedskæringer , udslæt , eller skader , der kan føre til høretab .

Insight

Øre hårvækst sker for de fleste mænd . Det kan nemt og held fjernes . Hår i dag og er gået i morgen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.