østrogen dominans symptomer på grund af prævention

Østrogen dominans er en tilstand, hvor kroppen har høje niveauer af østrogen til stede . Dette er ofte forårsaget af p- piller , hormonbehandling eller andre sundheds-eller miljømæssige faktorer, der bidrager til forhøjede niveauer af østrogen

Præmenstruelt Syndrome


Hvis lavt indhold af østrogen dominans opstår , oftentimes symptomerne ligner dem, præmenstruelle syndrom . De kan omfatte hovedpine, væskeretention , vægtøgning , humørsvingninger , menstruationssmerter og brystspænding .

Træthed


Som niveauer af østrogen fortsat at løfte , kan de føre til træthed . Træthed er ofte beskrevet som en følelse af overordnet træthed og mangel på energi .

Hovedpine


Mange kvinder får hovedpine i løbet af moderate niveauer af østrogen dominans . Hovedpine kan være kedeligt , eller de kan blive alvorlige og eskalere til migræne status .

Libido


Under moderat østrogen dominans , er det også almindeligt for kvinder at opleve et fald i libido . Libido er en betegnelse for lyst til sex , trang eller lyst .

Alvorlig østrogen dominans

Ekstremt højt niveau af østrogen i en kvinde kan føre til brystkræft , infertilitet , endometriose , polycystisk ovariesyndrom , fibromyalgi , accelereret ældning og aborter .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.