overgangsalderen medicin til nattesved

Når en kvinde går igennem perimenopause og når op på fuld overgangsalderen hun kan blive ramt med nattesved og varmt blinker , der er resultatet af ekstrem hormonelle udsving . Hvis du føler at du ikke kan ride den ud på din egen der er behandlinger, der

Ekspert Insight


The Mayo Clinic noterer sig, at østrogen terapi er den mest effektive behandling for nattesved og varmt blinker , samt vaginal kløe og tørhed . Men der er vel-kendte risici forbundet med at tage hormonbehandling.

Forsigtig


Langsigtet hormon terapi anbefales ikke længere af de fleste læger , fordi det øger risikoen for brystkræft og hjerte-karsygdomme . Kort tids brug kan give dig lindring , men ikke fare dig.

indstillinger


Womenshealth. gov påpeger, at antidepressiv medicin og epilepsi ( anfald ) medicin undertiden bruges til at lindre nattesved og varmt blinker .

Alternative Rute


Hvis du foretrækker at gå den alternative rute , Holisticonline . com anbefaler , at sepia er godt til at lindre nattesved og varmt blinker som det er urt belladonna , som vil målrette hedeture , der gør dit ansigt lyse rødt . Valeriana er en anden urt , der bruges til at behandle hedeture , som er Pulsatilla og Lachesis mutus .

din kost

spise fødevarer , der indeholder phytoøstrogener kan lindre dine nattesved og varmt blinker , ifølge National Institutes of Health ( NIH . ) Phytoøstrogener er østrogen-lignende stoffer , der findes i bælgfrugter ( soja ) , krydderurter , grøntsager og korn .

Advarsel

Det NIH advarer om, at du skal fortælle din læge, hvis du vil forbruge mere fytoøstrogener enten via mad eller kosttilskud , fordi fytoøstrogener kan forstyrre andre lægemidler, du tager .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.