social sikring handicap anmeldelse kvalifikationer

Det er meget vigtigt at huske , at Social Security betaler kun for den samlede handicap . Ifølge den Social Security Administration , er ingen handicap betales til delvis handicap eller kortsigtede handicap . For at sige det enkelt , skal medicinsk dokumentation til rådighed fra en læge , der beskriver deres handicap , ikke bare kun er udtalelser . Desuden er en " handicap " er defineret af Social Security baseret på dine manglende evne til at arbejde .

indledende faser


Den Social Security Administration vil tjekke for at sikre , at enkeltpersoner , der ansøger om handicap ikke er i stand til at udføre normale opgaver på et job , som de tidligere var beskæftiget . Hvis ikke , beslutter de , om en person kan tilpasse sig til andet arbejde baseret på deres helbredstilstand , og uanset om handicap vil vare , eller har været forventes at vare et år eller længere , eller endda indtil døden . Disse er strenge indledende gennemgang krav for at afgøre, om en person virkelig er deaktiveret.

Severity Tilstandsvurdering


En persons tilstand skal forbyde ham at varetage basale dag -til-dag arbejdsopgaver , for at en anprisning , der skal overvejes . Skønnede, at det ikke sker, du er ikke handicappet .

Deaktivering Liste betingelser


Den Social Security Administration vedligeholder en liste over lidelser , som automatisk bestemmer , at en person er deaktiveret . Listen indeholder vilkår under hver af de store kropslige systemer . Hvis din tilstand ikke findes på listen , vil det blive undersøgt for at se, om ikke det er den samme strenge til en medicinsk tilstand , der er angivet.

Tidligere arbejde


Social Security vil afgøre, om din tilstand kommer i måde du gør det arbejde, du tidligere gjorde før din invaliderende tilstand blev invaliderende . Hvis det ikke sker, vil du blive nægtet . Hvis den gør , vil de fortsætte på med ansøgningsprocessen .

andre typer af arbejde

Du kan øjeblikke væk fra sociale førtidspension . Men først vil Social Security se, om der er andre job, du er i stand til at gøre . Social Security vil overveje din sygdomstilstand , alder , tidligere erhvervserfaring , uddannelsesniveau og kvalifikationer . Hvis du ikke kan tilpasse sig til andet arbejde miljøer til at opretholde en indkomst , vil du blive betragtet handicappede og berettiget til ydelser fra Social Security Administration . På den anden side , hvis du kan , du vil hurtigt blive nægtet .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.