toilet sikkerhed for seniorer

Toilettet bør ikke være et farligt sted for en pensionist . Toilet sikkerhed bør være en bekymring for alle, der bor sammen med eller bidrage til at forbedre hjem af en ældre person

tilgængelige toiletter


tilgængelige toiletter gøre det sikrere og mere bekvemt for seniorer . Installer et sæde , der er 3 til 5 inches højere end en standard toiletsæde . Den tilgængelige plads skal stå mellem 17 til 19 inches over gulvet .

plads til bevægelse


kørestolsbrugere seniorer skal kunne komme igennem døren og har en uhindret vej til toilettet . Åbning af rummet kunne også potentielt forebygge faldende skader . Vægmonterede håndvaske og Forfængeligheder kan give den ekstra plads behov .

vægmonteret Grabs


Vægmonteret sikkerhed griber gøre brug af toilettet sikrere for alle, der bruger faciliteterne , ifølge Tilgængelig-Bathrooms. com . En-og-en-halv-tommer diameter snupper skal placeres vandret bag toilettet et par inches højere end toppen af tanken for stabilitet og nem adgang til selve tanken , og på det nærmeste væg til toilettet , så den øverste at skubbe sig op i stående stilling .

skridsikre gulve


Badeværelse gulve er ofte glatte , især når det er vådt . Brug skridsikre gulve vil forhindre udskridning . Keramiske fliser skal monteres tæt på hinanden uden ujævne fugerne for at forbedre sikkerheden .

Toilet clearance

Offentlige toiletter skal yde den nødvendige plads til en person for sikkert at flytte fra en kørestol på toilettet . Den minimale størrelse for et badeværelse stall opfylder standarden er 4 meter meter bred og 4 meter 8 inches dyb .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.