udslæt på grund af prævention

Mens de er ganske effektive til at forebygge uønskede graviditeter , har p-piller ( p- piller ) er kendt for at forårsage et par forskellige bivirkninger . Hududslæt eller misfarvning er blandt dem . Skulle dette ske , skal patienten bede deres læge til at justere deres dosering

Årsag til hududslæt


Ifølge hjemmesiden www. druginfonet. com , p- piller ofte medføre, at nogle følsomhed over for solen , som kan resultere i hudirritation eller udslæt . For at bekæmpe denne følsomhed , bruge en sunblock med Sun Protection Factor ( SPF ) på 45 eller derover .

Mask of Graviditet


Ofte stede hos gravide kvinder , denne betingelse normalt vil fremtræde som formørket pletter i ansigtet , der kan blive mørkere i løbet af året . Du behøver ikke at være gravid at udvikle denne betingelse er dog , da det kan præsentere sig selv i kvinder tager p -piller .

Teorier /Spekulation


Mange gynækologer mener, at disse udslæt er forårsaget af forholdet mellem progesteron til østrogen til stede , uanset hvilken P-piller er ved at blive taget.

Forebyggelse /Solution


I betragtning af at udslæt på grund af prævention brug er relateret til deres progesteron /østrogen indhold , en kvindes eneste mulighed kan være at vælge en ikke-oral form for prævention .

Alternativer

Hvis de hormoner der findes i p-piller give for store hududslæt eller misfarvning , en alternativ er at bruge den cervikale hætten . Denne enhed , der indeholder en sæddræbende creme , indsættes vaginalt og dækker livmoderhalsen . Enhver sædceller er dræbt , før den når et modent æg .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.